Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy terhes lennék? (Védekezünk)
Figyelt kérdés
Párommal mindig óvszerrel védekezünk, de 4 napja nem jött meg, még csak nem is görcsöl a hasam. (ahogy menstruáció előtt szokott pár nappal.) És eléggé be paráztam. Nem tudom, sok-e ez a 4 nap késés, de félek. Egész nap ezen kattog az agyam, mi van ha mondjuk, megujjazott úgy, hogy sperma volt az ujján, vagy amikor többször egymás után csináljuk, rajta maradt egy kis sperma..Ez elég hülyén hangzik, de folyton ilyen kis dolgokon agyalok, hogy "hátha". Okkal tartok ettől? Lehet, hogy orvoshoz kéne menni?2011. okt. 12. 13:51
1/7 anonim válasza:
Csinálj tesztet!Ha 4 napja késik,akkor már kimutatja.Az mit jelent,hogy rajta maradt egy kis sperma,ha többször csináljátok?Gondolom mindig új gumit húztok minden aktus előtt nem?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen újat, persze. Igazából nem nagyon tudom, hogy gondoltam, vagy hogy maradhatott rajta..Akkor holnap, veszek egy tesztet szerintem!
2011. okt. 12. 13:55
3/7 anonim válasza:
Vegyél tesztet.
Egyébként elég valószínűtlen, de tudod, ha már szexelsz, akkor hacsak kicsi is, de van esély a teherbeesésre. Tökéletes (100%-os) fogamzásgátló módszer nincs sajnos.
A mensit amúgy késhet bármitől, nem fogyóztál mostanában? Beteg nem voltál?
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy késhet sok mindentől, de nekem mostanában elég pontos, mármint ezt leszámítva. Amúgy nem fogyózok.
2011. okt. 12. 14:07
5/7 anonim válasza:
Figyelj! Ne aggódj! Ha ezen rágódsz még rosszabb lesz!
Mi nem tudhatjuk pontosan mitől van, hiszen sok mindentől késhet. Ha nagyon aggódsz, még most menj el egy terhességi tesztért, és egyből megnyugodsz :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Most kicsit megnyugodtam...Végülis csak 4 nap. Tesztet hol lehet venni? Patikában?
2011. okt. 12. 14:20
7/7 anonim válasza:
Mindenhol. Drogéria= rossman dm, tesco, patika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!