Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkeztünk a párommal és sajnos megtörtént a baj. Kiszakadt az óvszer. Félek elmenni az orvoshoz, de tudom h muszáj csak érdekelne előtte hogy van valami módszer megelőzni az abortuszt, ha esetleg terhes lennék?
Az orvos nem fog semmit sem csinálni csak kiír neked receptre egy esemény utáni tablettát!
Érdemes ilyenkor minél elöbb elmenned ,mert az idő nem neked dolgozik!Minél később veszed be a tabit annál valószinübb hogy nem fog hatni !Szóval ne fecséreld az időd!!!
Abortuszt megelőzni, ha terhes lennél? Ezt hogy gondoltad? Beveszel egy eseményutánit 6 hetes terhesen és majd jól elvetélsz tőle?! Ilyen nincs. Ha terhes vagy, akkor 3 lehetőséged van. Az egyik az abortusz. Egyébként menj minél hamarabb dokihoz.
Mondjuk én biztos nem íratnék fel magamnk tablettát, csak akkor ha el is ment bennem(a legvégén vettétek észre). Ha közbe kiszakadt, észrevettétek, és folytattátok egy újjal, akkor nem paráznék rajta.
Soha nem értettem ezeket az idióta kérdéseket. Komolyan itt ülsz és vársz a csodára, ahelyett, hogy elhúznál a dokihoz?
Remélem tudod, hogy míg 12 órán belül 95%-ban hatásos a tabletta, 48-72. órában már csak alig 60....
Majdcsak addig sopánkodsz itt a hülyeségeden, hogy abortusz lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!