Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lennék, vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
kb. 10 napja lehettünk együtt, több biztosan nincs. Alhasi lüktetést érzek néha, picit fáj is a petefészkemnél... Szerintetek?2012. jan. 8. 01:46
1/16 anonim válasza:
attól függ... vett be a barátod fogamzásgátlót?
2/16 A kérdező kommentje:
barátom fogamzásgátlót? nem...
2012. jan. 8. 01:48
3/16 anonim válasza:
Hát konnyen meglehet...Ha peteéréskor voltatok egyutt akkor nagyon nagy rá az esély...Mikor kell megjonnie?
4/16 anonim válasza:
Gratulálok! Mi lesz a kicsi neve?
5/16 A kérdező kommentje:
de nemszeretnék kicsit... :S
2012. jan. 8. 01:53
6/16 A kérdező kommentje:
jövőhéten kéne megjönnie....
2012. jan. 8. 01:54
7/16 anonim válasza:
Védekeztetek?
Nem hiszem, hogy terhes lennél, szerintem ilyen korán még nem lehet érezni vmilyen tünetét! Azért a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet!
8/16 A kérdező kommentje:
Igen, csak pici baleset történt...
épp azért tettem fel a kérdést, hogy ilyenkor lehetne - e már bármit is érezni?
2012. jan. 8. 01:57
9/16 anonim válasza:
Szerinem nem lehet, de ez biztosan egyénfüggő! Vegyél tesztet! Ha nincs baj, hamarabb megnyugszol! De ha mégis becsúszott, akkor időben kiderül! Előre ne stresszeld magad!
10/16 A kérdező kommentje:
Mindenképp veszek tesztet, de ilyenkor már kimutatná? Úgy tudtam hogy csak 2 hét után mutatja ki.
2012. jan. 8. 02:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!