Előfordulhat hogy csak beképzelem hogy terhes lennék?
Három hete érzek már dolgokat, szédülés, hányinger de ez nem mindennapos és elég minimális. A hasam az felvan puffadva és sok féle ételt megkívánok, van hogy még este 10kor is pedig eddig alig ettem szinte, mert egy éve diétázom, most meg hirtelen nagyon sokat kívánok. 2-án kellene megjönnie, addig én nem merek tesztelni, mert félek a csalódástól, és így is az lesz ha megjön.
Szerintetek van esélyem, vagy csak beképzelem, h. a tünetek arra utalnak, mert vágyom már nagyon egy picurra?
Én most pont így voltam.Nekem késett is az utolsó mensim 2 hetet már azt hittem baba, mire megjött , de olyan furán, és aztán terhességre utaló tüneteim is voltak minden naposak, vettem tesztet, de negatív lett... :(:(:(
Most nemtom mi van , de én is nagyon szeretnék már manót, lehet én is bedumáltam magamnak , mert hallottam állterhességről is, amikor nagyon szeretnél babát és saját magadnak előidézed a tüneteket, sztem te is így vagy most nem akarlak elkeseríteni, de ne éld bele magad, mert én már annyira beleéltem magam, hogy amikor láttam a teszt negatív, teljesen depis lettem, bőgtem, meg ilyenek.Ettől szarabb nincs sztem... :(:(:(
Ne izgulj, majd csak sikerül teherbe esned, de ne rágd magad ezen...
Ez így igaz, az ember mindent képes beképzelni.
Nálam a nem várt előtt megvolt a menzesz előtti összes tünet, más nem, aztán mégis pozitív lett. Utána szintén sok tünetem nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!