Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beképzelem csak, vagy tényleg...

Beképzelem csak, vagy tényleg terhes lennék?

Figyelt kérdés
Ha január elsején kiszakadt a gumi és nem vettem be esemény utánit mert másnap megjött időben(csak gyanús volt h kevesebb és rövidebb ideig mint szokott)és végig idegeskedtem a köv. mensiig tartó időszakot ami 2 hetet késett így csináltam 2 tesztet amik negatívak lettek akkor annak már ki kellett volna mutatni a pozitív eredményt,nem?Minden hónapban pontosan jött meg csak kevés és 2-3 napokig.Csak előző hónapban volt rendes vérzésem most ismét 2 nap és kevés.Nemsokára köv. mensimnek kellene lenni elvileg most körül lenne pém de semmi jele mint az eddígi hónapokban.Azóta nem voltam senkivel és félek hogy még akkor teherbe estem.Szerintetek mi lehet a baj??
2009. ápr. 13. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem terhes tuti nem vagy!Megjött végül is mindig a mensid ha késve is,meg negatív teszt,meg január óta már elég rendesen lennének jelei ha terhes lennél!
2009. ápr. 13. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezzel foglalkozol.

A teszted negatív lett.

Ha január elsején történhetett volna az eset, akkor már kb. 4 hónapos terhes lennél és száz pozitív tesztet csinálhattál volna.

Szinte kizárt, hogy terhes vagy, de ha ennyire idegesít, akkor miért nem mentél el az elmúlt 4 hónapban dokihoz, aki most már ránézésre is megmondaná, ha terhes lennél.

2009. ápr. 13. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes!
2009. ápr. 13. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!