Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg aminek nincsenek mellékhatásai.2011. dec. 22. 17:53
1/9 anonim válasza:
El kell menni nőgyógyászhoz és ő ajánl neked egyet. Egyébként embere válogatja,hogy kinek melyik a legjobb, ha egy nem válik be,váltani kell.
2/9 anonim válasza:
Jobb helyeken először a doki megvizsgál + vér-vizeletet is néz és így ír fel fogamzásgátlót, hogy a legjobb legyen
4/9 anonim válasza:
Olyat nem fogsz találni aminek nincs mellékhatása.Gyógyszert biztos nem ugyanis minden hormonkészitmény tele van mellékhatásokka.
5/9 A kérdező kommentje:
És esetleg olyan amit gyógyszertárban lehet venni vény nélkül?
2011. dec. 22. 18:27
6/9 anonim válasza:
Olyan nincs. Menj el szépen dokihoz, és írasd fel, vagy használj gumit, vagy ne szexelj. Ezek a lehetőségeid, ha nem akarsz gyereket.
7/9 anonim válasza:
Ajánlom a durex fetherlite ultima -t . Jó gumi ,egész vékony olyan mintha rajtad se lenne
8/9 anonim válasza:
Nincsenek mellékhatásai ez hülyeség!! -.-"
Én szedtem már több véle fogamzásgátlót is és semmi bajom nem lett tőlük!! Nem híztam el, nem szőrösödtem sőt!! A menzeszem is beállt rendesen, nem görcsölök annyira és egyszer sem volt semmi probléma! Én amiket ajánloko: Volina, Yadine. De inkább menj el nőgyógyászhoz, hogy ő írja fel neked receptre!
9/9 anonim válasza:
+ma már nincsenek olyan nagy hormontartalmú gyógyszerek, szóval nincsenek "mellékhatásai"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!