Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Még nem szedtem fogamzásgátlót eddig és nem szeretnék túl sokat hízni tőle. Milyet ajánlotok ?2011. ápr. 28. 20:37
2/6 anonim válasza:
Erre egy nőgyógyász tudná a megfelelő választ megadni, miután elküldött labor/hormon vizsgálatra, és feltárta genetikai tényezőidet. Ami másnak bevált, lehet neked nem fog.
4/6 anonim válasza:
Én Stodette-t szedek.
Nekem bevált.
5/6 anonim válasza:
orvos fog felírni. ha mondod h érzékeny vagy akkor drágábbat fog.
6/6 anonim válasza:
Algopyrint, jó szorosan a 2 térded közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!