Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátlót tablettá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátlót tablettát ajánlotok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

most lindynettet szedek, de szeretnék váltani (nem milligestre, mert attól görcsölök). egyrészt, nem tudok lefogyni (nem biztos, hogy a fogamzásgátlótól híztam meg), de ami még fontosabb: olyan, hogy libidó, nekem már szinte nincs is :S

azért nem a nődokit kérdezem erről, mert szarnak a fejére az embernek (magánorvosra nincs pénzem), mikor először írattam fel tabit, semmilyen vizsgálatra nem is küldtek el...

előre is kösz a tanácsokat!

2010. jún. 28. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Meliane
2010. jún. 28. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt javaslom fordul a dokidhoz és mond el neki mért nem jó az a tabi amit most szedsz. Ő fog neked megfelelőt ajánlani.
2010. jún. 28. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos egyet kell értenem: a nőgyógyászok, ha nem magánrendelésre mész, szarnak a fejére az embernek!
2010. jún. 28. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Hiába nem szarik a fejedre, ez az egész tablettafelírás olyan, mint egy totó. Ő sem tudja, hogy neked melyiktől lesz libidód, melyiktől fogsz le, és melyiktől hízol el. Felír valamit, amire a legtöbb pozitív visszajelzést kapta, aztán vagy beválik nálad, vagy nem.

Amúgy én Sensonette-et szedek, semmi gondom vele, és nem is drága, de lehet hogy neked meg bajuszod nőne tőle. Nem tudjuk. Kérj egy másikat, próbálgasd őket.

2010. jún. 28. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért az sem megoldás, ha végigpróbálgatod az összeset...
2010. jún. 28. 20:29
 6/10 anonim ***** válasza:
a sensonette ugyanaz, mint a lindinette... csak mondom. olcsóbb. orvostól kérdezd.
2010. jún. 28. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Yasminelle-el talán könnyebb lenne lefogyni, de libidó csökkenést okoz sajnos. És Yadine-t szedek, ez a Yasminelle "nővére", sokmindenkinek nem válik be, de nekem nincs vele bajom. Libidó változást ír a papír, de nekem pozitív irányba változott, és nem híztam tőle.
2010. jún. 29. 00:03
 8/10 A kérdező kommentje:

kösz mindenkinek! utánanézek, és ki fogok próbálni párat ezek közül (persze megkérdezem a dokit is majd, ha normális lesz, talán ad vmi értelmes tanácsot.)

na és mi a vélemény/tapasztalat a hormonmentes fogamzásgátlókkal kapcs.? (nem a gumit értem ezalatt, hanem ezeket a viszonylag új kúpokat meg egyebeket)

2010. jún. 29. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:
A spermicid kúpokat kerüld, mert alacsony a hatásfoka és macerás használni. egyetlen fogamzásgátló eszköz se olyan biztonságos, mint a tabi. amúgy én azt olvastam valahol, hogy a Yadine meg a Yasminelle jók azoknak, akik hízásra hajlamosak. a libidócsökkenés viszont sajnos minden tabi mellékhatása lehet, mert elnyomják a tesztoszteront, ami mindkét nemnél a szexuális vágyat serkenti.
2010. jún. 29. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Van még két lehetőség, nem tudom, mennyire jók. 1. hüvelygyűrű, valaki esküszik rá, de hallottam olyat, aki teherbe esett mellette, nem ismerem, nem tudom milyen, de a doki biztos tud róla vmit mondani. 2. az injekció, viszonylag új dolog még, havonta kell beadatni, miután abba akarod hagyni, azt hiszem még 6 hónapig nem leszel fogamzó képes, de ennek is utána kell nézni, szintén doki kell hozzá.
2010. jún. 29. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!