Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék fogamzásgátlót. Mit ajánlotok? Megyek majd dokihoz, elvileg vesznek vért? Drogoztam 2szer október közepén és végén. Kimutatja a vérvétel? Kössz a norm. Válaszokat:D
Sima vérvétel nem mutatja ki. Nem ajánlok semmit, majd az orvos megmondja, melyiket írja fel. Különben ne drogozz, mert a drog rossz, éérthhem?
Remélem segítettem.
csak kipróbáltam először semmi de másodjára sem:D szval semmi-.-"
de már nem is érdekel igyis benne maradt a gerinc velőmbe:S:S: és megbántam:S:S:D
am kösszi♥:D:$
de a fogamzásgátlónál sima vérvétel van ugye?meg a doki nem adhatja ki senkinek az infót mer orvosi titoktartás van
Az egészségügy elég szar helyzetben van. Nem fognak teljesen felesleges, drága vizsgálatokat csinálni.
És a fogamzásgátló szempontjából teljesen mindegy, hogy drogoztál-e vagy sem.
1. majd a doki ajánl... nem mi. Úgyse adják oda a patikában azt amit julika javasol. (a drogot meg ezt a kérdésedet összevetve asszem megállapíthatjuk, hogy okos felnőtt nő vagy)
2. tőlem nem vettek vért.
3. ééééérthem - epic XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!