Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék fogamzásgátlót felíratni, de nem szeretném hogy megvizsgáljon a doki, (vérvétel lehet). Lehetséges ez? úgy hogyha megmondom a dokinak hogy nem szeretném hogy megvizsgáljon?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 20:21
1/19 anonim válasza:
ha így felír valamit, akkor hagyd is ott, mert egy idióta...a vizsgálat 3 perc, nem kellemes, de nem is fáj, és ha nemi életet akarsz élni, akkor nem ártana a rendszeres nőgyógyászati kontroll
2/19 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha fáj a fogad akkor kitátod a szádat legalább a fogorvosnak? A dokinak sincsen röntgen szeme,arról nem is bezsélve,hogyha elég felnőttnek tartod magad a fogamzásgátlohóz akkor ne vislekedj ugy mint egy pisis..évenkénti rákszürésre is járni kell.
Ez nem szeretném,vagy nem szeretném kérdése, az egészség érdekében átkell esni kellemetlen vizsgálatokon..
3/19 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hogy majd a következő adagnál amikor felírja akkor vizsgáljon meg...
2010. okt. 10. 20:25
4/19 A kérdező kommentje:
magánprobléma miatt nem szeretném hogy megvizsgáljon először...
2010. okt. 10. 20:36
5/19 anonim válasza:
miért nem mindegy mikor vizsgál meg? semmiben nem fog különbözni a későbbi vizsgálat a mostanitól
7/19 A kérdező kommentje:
Igen, magánprobléma. Csak egy kérdést tettem fel, amire szeretnék választ kapni, hogy így lehetséges e feliratni fogamzásgátlót. Én úgy tudtam hogy a felírásához elegendő a vérvétel is legelőször, mivel abból már megtudja állapítani az orvos hogy melyik gyógyszer jó nekem.
2010. okt. 10. 20:40
8/19 anonim válasza:
le ne harapd már a fejem! akkor itt a válasz: elvileg nem, gyakorlatilag meg az orvostól függ
9/19 A kérdező kommentje:
Nem haraptam le :) Elnézést ha úgy fogalmaztam, hogy azt hitted hogy leharaptam :)
2010. okt. 10. 20:46
10/19 anonim válasza:
Biztos van olyan orvos, aki felírja vizsgálat nélkül, de arról meg is van a véleményem. De baromira kíváncsi vagyok, hogy mi az a magánprobléma, ami miatt nem szeretnéd, hogy megvizsgáljon. Úgyis anonim oldal, nyugodtan leírhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!