Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bemegyek a nőgyógyászhoz és fogamzásgátlót feliratni akkor vérvétel, ienek vannak. Ne egyek ne igyak előtte semmit ugy menjek be?
Utolsó: Hülye vagy? Mi a fenéért okoskodsz, ha nem értesz hozzá?
Képzeld el, fogamzásgátló előtt kell vérvételt csinálni!!!!!!Akármilyen hihetetlen számodra...
Kérdező: Ahogy már írták, nem a nőgyógyásznál lesz a vérvétel. Nyugodtan egyél igyál:D Majd ad egy beutalót, amivel el kell menned vérvételre, oda már tényleg éhgyomorral kell menni.
Bocs, hogy ide irok de mondjátok már meg minek a vérvétel a fogamzásgátló felirásához!?
Amugy, hogy a kérdésre is válaszoljak vérvételre tényleg éhgyomorral kell menni, de nem tudom mért kell a nőgyógyásznak!
Azért, mert meg kell nézni, hogy normálisan működik-e a májad. Ugyanis minden gyógyszer károsítja a májat. És a fogamzásgátlót elég tartósan kell szedni, nem csak párszor...
Szóval igenis kell előtte. Sőt, akinek volt a családjában trombózisos, annak az is ki kell vizsgálni, hogy hajlamos-e rá.
A vérvételre beutalót fog adni, nem ő csinálja, a nőgyógy. vizsgálat előtt zabálhatsz nyugodtan :D. csak azt szokták kérni, hogy pisilj a vizsgálat előtt, ne teli hólyaggal menj. Vérvételre reggel kell menni, semmit nem szabad enni előtte, inni tiszta vizet szabad, de ilyen cukros/szénsavas löttyöket ne!
Nekem rögtön a 3 havi adagot írta fel, de van olyan doki, aki csak 1 havit ír először.
(Am jól írták előttem, vérvételen a májfunkcióidat nézik, hogy nem vagy-e cukorbeteg (a tabik bevonata glükóz/szacharóz, amik cukrok), és a trombózisra való hajlamot.)
a fogamzásgátló tönkre teheti a vesét,májat,és bármelyik szervemet ezenkívül??Mert,ha igen akkor nem fogom szedni:S:S
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!