Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretnék fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék fogamzásgátlót felíratni, de nem szeretném hogy megvizsgáljon a doki, (vérvétel lehet). Lehetséges ez? úgy hogyha megmondom a dokinak hogy nem szeretném hogy megvizsgáljon?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 20:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én például kaptam az orvosoomtól fogamzásgátló tablettát, ráadásul nem is nőgyógyász volt hanem belgyógyász, nekem más okból írta fel, hátha segít egy bizonyos problémámon.... ő vért vett és állandóan járok hozzá vérvételre, és magátol érthetődő hogy nőgyógyászati vizsgálatom nem volt. Először én is úgy gondoltam nem váltom ki, de utánna átgondoltam hogy csak tudja mit lehet és mit nem. Persze nőgyógyászhoz kell járni!
2010. okt. 10. 21:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Belgyógyász is írhat fel fogamzásgátlót? Ezt nem is tudtam eddig.
2010. okt. 10. 22:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Csak bizonyos típusú tablettákat írhat fel. (Pl PCOS-es nőknek antiandrogén tartalmút). De nem válaszolsz a kérdésemre? Milyen probléma miatt nem szeretnéd, hogy megvizsgáljon?
2010. okt. 10. 22:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem szeretném leírni, ez az én magánügyem :)
2010. okt. 10. 22:41
 15/19 anonim ***** válasza:
szűz vagy, és azt akarod, hogy a párod érjen hozzád először?
2010. okt. 10. 22:43
 16/19 A kérdező kommentje:
valami ilyesmi. Viszont tabletta nélkül nem szeretnénk csinálni.
2010. okt. 10. 22:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Pff....és az óvszerrel mi a probléma? Első alkalomra tökéletes. Ráadásul síkosítva van, így könnyebben is megy az első..
2010. okt. 10. 22:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk az óvszert, ennyi. Nem kell mindjárt lehurrogni, hogy hú miért nem jó az óvszer.. biztosra szeretnénk menni ... úgy mindketten jobban éreznénk magunkat.
2010. okt. 10. 22:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó, bocs, nem akartalak lehurrogni, csak szerintem fura. Vérvételből egyébként nem azt állapítja meg a nőgyógyász, hogy milyen gyógyszer jó neked, hanem azt, hogy megfelelően működik-e a májad. A mellékhatásaitól a vérvétel nem fog megvédeni. Egyébként az orvosok egy része még csak vérvételre sem küld el. Szóval biztosan találsz olyat, aki felírja. Csak nehogy aztán a szexhez se legyen kedved tőle:)
2010. okt. 10. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!