Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 16L vagyok még nem használtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16L vagyok még nem használtam eddig soha sem fogamzásgátlót, de a barátommal szeretnénk ki próbálni óvszer nélkül, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Én azt, hogy várj 2 évet.
2011. dec. 9. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Menj el dokihoz és írass fel. :)
2011. dec. 9. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
en azt ajanlom neked, hogy nezz korul a www.pharmatex.hu oldalon
2011. dec. 9. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem akarsz babát, akkor kell a gátló. Olyanba ne bízz, hogy majd vigyázni fog. Nem is lehet teljes mértékben vigyázni, olvass utána, hogy miért nem. Lényeg, hogy hamarabb is föltűnhet néhány hímivarsejt, mint azt várná az érintett.
2011. dec. 9. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:

én 16 évesen biztos nem állnék neki fogamzásgátlót szedni

szedheted majd még épp elég ideig

maradjatok a guminál, értesd meg a barátoddal, hogy mennyi veszélye van a fogamzásgátló gyógyszereknek

2011. dec. 9. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
seggbe. ott kipróbálhatod anélkül.
2011. dec. 9. 16:21
 7/8 anonim válasza:
utálom az óvszert én is
2011. dec. 9. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Várj 2 évet, akkor menj el fogamzásgátlót íratni. Vagy nem bírnátok ki addig? Miért nem jó, ha csak 2 év múlva próbáljátok ki úgy?

Ennyi idősen nem jó megterhelni ilyesmivel a szervezeted, ugyanakkor ennél megbízhatóbb módszer nincs. Viszont ha épp csak bedugja egyszer, akkor is kerülhet beléd termékenyítőképes spermium, így semmiképp nem ajánlom, hogy óvszer/ fog.gátló nélkül bármi is történjen.

2011. dec. 9. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!