Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha a rosszul elsült aktus után (kiszakadt az óvszer) 2, max.2és fél órával később bevettem a Escapelle sürgősségi fogamzásgátlót, akkor ugye nem lehet baj?
Figyelt kérdés
Mert olvastam pár helyen, hogy van akinek nem hatott, meg ilyesmik..:S Nem voltam tőle rosszul, a fejem fájt csak de semmi más mellékhatás.2011. nov. 13. 13:09
1/8 anonim válasza:
elvileg nem lehet gáz :) nagyon ritka az ha nem használ a sürgősségi...
2/8 anonim válasza:
nem lesz baj:minnél leöbb ánnál jobb
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :) remélm is, hogy nem lesz semmi :)
2011. nov. 13. 14:30
4/8 anonim válasza:
Az Escapelle egy sürgősségi fogamzásgátló amit maximum 72 órán belül be kell venned. Ha ez megtörtént akkor nem eshet bajod :)
5/8 anonim válasza:
75%-80%
Ennyire hatékony. Az élet nagyon makacs tud lenni néha... de azért vedd figyelembe azt is, hogy egy normál aktusnál, amikor pont a megfelelő időben telibe kapsz egy nagy adag spermát - akkor sem biztos a terhesség.
6/8 A kérdező kommentje:
hát remélem, hogy nem lesz semmi. :S mert hát mindketten óvatosak vagyunk, mindig figyeltünk, nem mi tehetünk róla hogy pont a végén basszus kiszakadt az a szar :S
2011. nov. 13. 22:12
7/8 anonim válasza:
Ezért jobb a fogalmazásgátló :-)
Az nem szakad ki, nem csúsik le, nem kell gyorsan kihúzni.
Ha meg idő előtt kimegy belőled, akkor gyanakodhatsz, és bevehetsz egy másikat, vagy még mindig használhatsz gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!