Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hete kilyukadt az óvszer, escapelle tablettát vettem be. Tegnap újra becsúszott egy kis hiba. Mit tehetek? Vehetek még escapelle tablettát?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 21:55
1/8 Moszuke válasza:
úgy íjra, hogy 1hónapba nem kéne 1nél több bogyót.. de hát a szükség törvényt bont,, szokták mondani
3/8 anonim válasza:
nekem is volt ilyen. az én dokim azt mondta, h ha úgy döntök, h bevenném, akkor felírja. nyilván nem tesz jót.
(nekem egyébként semmilyen kellemetlenség nem jelentkezett, nyilván tudom, h a szervezetemnek nem tett jót...)
4/8 anonim válasza:
bocsi de sztem tanulhattál volna az előző hibából, nem tudom hogy ilyenkor amikor már becsúszott a baj akkor azután miért nem lehet védekezni, amugy meg a kérdésedre válaszolva az esemény utánnit nem nagyon szabad sokszor szedni, mert nagyon megterheli a szervezeted
5/8 anonim válasza:
Nem ajánlott, beszélj a nőgyógyászoddal.
6/8 anonim válasza:
22:34 , azt írta a kérdező, hogy 3 hete kilyukadt az óvszer, szerinted az az ő hibája? mit vársz tőle, hogy legközelebb húzzon fel 3 db ot a párja nemi szervére??
szerintem nem tesz jót, bár mint írta az egyik válaszoló ő neki is megesett , hogy 1 hónapban 2 szer.. ha nem csinálsz belőle rendszert szerintem semmi gáz nem lesz, és még mindig jobb mint az abortusz :S
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most se volt szerencsénk a gumival, nem hinném hogy az én vagy az ő hibájából történt a baj:-S hát..akkor ma azért feliratom biztos ami biztos!
2011. márc. 21. 08:58
8/8 anonim válasza:
Ha beleédélvezett akkor talán érdemes lenne, de amúgy felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!