Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után majdnem 4 héttel vettem be escapelle esemény utáni tablettát (mivel kilyukadt az óvszer[durex fantasy]). Emiatt lehetek meddő?
abortusz?
esemény utáni?
Hol marad a felelősség?
Nem hinném h meddő lettél, de biztos nem tett jót a szervezetednek...:S
egy nő gyógyász többet tudna mondani
abortusz után hat héttel (42 nap),nem pedig 2-vel lehet szexelni...
elvagy tévedve...
ha ennyire vigyázol,meg is érdemled hogy ne legyen babád...felelőtlen vagy...
19 éves vagyok.
17:01:
A gumiról nem tehetünk, és szerintem senki nem érdemli meg azt, hogy ne legyen babája. Gondolkodjon el az író azon, hogy mit kíván másnak, és hogy ez mekkora egy .... . Képzeld el, ha veled történt volna ez. Biztos vagyok benne, hogy veled is történek rossz dolgok, amiről nem tehettél.
17:01 vagyok...
1: sosem vetetném el ha teherbe esnék
2 ha mégis el kellene vetetni valamiért,akkor utána betartanám legalább azt a 6 hetet (igen,6 hét,még mindig nem 2)
2 hét után normális nő még szomorkodik,nem pedig olyan vadul dug,hogy a gumi is kiszakadjon...
haggyuk már ezt az abortusz gyilkosság témát. sztem inkabb itt kérdezd meg www. orvostudakozo. hu
ami az én tanácsom, h ok, most bevetted az escapellet, várd ki, h megjön, aztan a következő mensiig gumi + pharmatex. ajanlom a durex arousert, sose szakadt ki nálunk. majd irj, h mit irt az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!