Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom 100%-ra biztosítani?
Múlthéten lefeküdtem barátnőmmel, és gumi nélkül tettük mindezt, én nem élveztem bele de valami előváladékot mondott, hogy az is teherbe ejtheti. Tudom butaság volt. De most egy hét múlva mit tudunk tenni, hogy megjöjjön neki?
Kérlek segítsetek! :/
Mért törlöd a válaszom? Ennyi erővel töröld mindenkiét aki nem olyan választ adott, hogy nincs semmi baj, és biztosan nem terhes a csajod, mert az előváladékban nincsenek is életképes hímivarsejtek. Jaaa, hogy ilyen válasz nem volt egy se?
Elhiszem, hogy ideges vagy, de eső után köpönyeg.
Egy kis biológia óra:
ELőváladék feladata: a női hüvely váladéka izgalmi állapotban erőteljesebb. pH-ja SAVAS. Az ondó feladata a megtermékenyítés ,de savas közegben ez gátolt. Ezért az ondó köztudottan LÚGOS. Az előváladék pedig semlegesítő szerepet vállal be. (amiben van spermium).
További tájékoztatásért forduljon a biosztanárához, vagy a legközelebbi védőnőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!