Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúnak kell biztosítani az...

A fiúnak kell biztosítani az óvszert az első alkalomnál, vagy jó, ha én is tartok otthon egyet?

Figyelt kérdés
Első alkalom lenne,és nem tudom,nem érzem rajta,hogy mikor szeretné az elsőt,de tudom,hogy már nincs messze! Neki kell megvenni,vagy én is vegyek?:)
2009. febr. 15. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább 2 legyen mint 1 se :) szóval vegyél,és ha ő is visz akkor jó lesz legközelebbre XDD
2009. febr. 15. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mindenképpen tarts othon egy dobozkával : )

( mielőtt megvennéd nézd meg a szavatosságát) jah és tesco-sat semmiképp se vegyél! XD :D

2009. febr. 15. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudok törvényi szabályozásról, szóval lehet nálad is. Egyik exem 2 gumival járt randizni, nem mertem rákérdezni, h miért. :P
2009. febr. 15. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen vegyél, de arra nagyon figyelj, hogy a szüleid észre ne vegyék...Nálam mondjuk először nagyon nagy drámát csináltak, és csak sokkal később jöttek rá, hogy milyen okos lányuk van...:)

De tényleg ne valami gagyi 100Ft-os boltban vegyél, a pénzt ne sajnáld rá! Fő a biztonság!

2009. febr. 15. 19:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Természetesen!:) Köszönöm!
2009. febr. 15. 19:06
 6/7 anonim válasza:

19:05

Már nem azért, de én is lány vagyok és tartottam itthon óvszert... És mégsem csaptak érte nalhét.. sőt inkább örültek, hogy milyen felkészült vagyok ^^

2009. febr. 15. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:
nem értem a szülőknek miért kell amúgy felháborodni hogy a lányuk/fiuk lefeküdt vagy le akar feküdni valakivel. Szerintem legyen nálad egy dobozzal. Hallod volt barátnőm anyja mindig mikor találkoztam barátnőmmel 3 dobozzal vett :D
2009. febr. 16. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!