Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már tervezzük az első szexet...

Már tervezzük az első szexet a pasimmal! Fontos, hogy a szülők ne legyenek otthon?

Figyelt kérdés
Nektek fontos volt?Ha igen,miért,ha nem miért nem?
2009. okt. 19. 20:17
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
98%
Szerinted nyerő lenne ha apud riadtan törné rád az ajtót, hogy miért sikogatsz? :D
2009. okt. 19. 20:22
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
persze, ott csináltam elöttük
2009. okt. 19. 20:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ. Ha a korod alapján már érett vagy a szexhez (tehát nem 13-14 éves kis csitri vagy, akiről a szegény naiv szülők azt hiszik, hogy eszébe se jut még a szex ennyi idősen :D), akkor szerintem nem gáz, minden szülő volt fiatal, biztos nekik is kellemetlen lenne, ha véletlenül benyitnának, ergo nem fognak zavarni :)
2009. okt. 19. 20:28
 4/21 A kérdező kommentje:
A barátomnál lennénk...Csak félek,hogy benyitnak:S
2009. okt. 19. 20:33
 5/21 anonim válasza:
100%
Épp ezért ne legyenek otthon! Az se kellemes amikor a pasi anyukája meglátja, amint a kicsi fiacskája épp vadul dönget téged :D
2009. okt. 19. 20:39
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha félsz, hogy benyitnak, akkor evidens, hogy ne legyenek otthon, mert ha ezen fogsz görcsölni, nem fogod élvezni a dolgot. Ki se kellett volna írnod a kérdést :)
2009. okt. 19. 20:44
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ha nálunk lennénk, nem hiszem, hogy túlzottan zavarna, a szüleim nagyon nyíltan kezelik a szex-témát, megkérném őket, hogy ne zavarjanak. Szerintem kérdezés nélkül lelépnének pár órára:D

Bár ha a barátomnál lennénk, ott biztosan nem érezném jól magam, ha tudom, hogy otthon vannak a szülei.

2009. okt. 19. 20:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira zavar, menjetek el valami olcsó motelféleségbe egy estére/napra, ott biztos nem zavar senki.
2009. okt. 19. 21:13
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Mivel félsz, hogy benyithatnak, az oldott légkörnek lőttek. Így nem lehet ellazulni, amúgy is izgulni fogsz, mivel az első lesz. Szerintem ne legyenek otthon. Nekünk sem voltak, és sokkal jobb volt így.
2009. okt. 19. 21:32
 10/21 anonim válasza:
100%

A barátommal párkopcsolatban élünk. Anyuék nem nagyon örültek volna ha ránk nyitnak... (és még visszafogott voltam.) Így maradt, hogy náluk. Kezdjük ott, hogy anyuja mikor megtudta hogy komoly a kapcsolatunk, adott neki egy doboz óvszert... (enyhe célzás mi?:D) És sokkal jobb volt egy olyan helyen ahol nem voltak ott a szüleim, és a párom szülei meg sokkal fiatalabbak mint az enyéim, és persze lazábbak is:)

Csak egy jó kis példa:D : Barátom: Elmentünk! Apuka: Grtaulálok kisfiam!!! Jó volt? Barátom: Khöm...Apu! De csak sétálni megyünk el...

Igen... Jó poén és egyben nagy égés:D

De inkább vagyok ilyen szülőkkel, mint a saját, elég konzervatív szüleimmel, főleg ilyen helyzetben:S :)

2009. okt. 19. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!