Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már tervezzük az első szexet...

Már tervezzük az első szexet a pasimmal! Fontos, hogy a szülők ne legyenek otthon?

Figyelt kérdés
Nektek fontos volt?Ha igen,miért,ha nem miért nem?
2009. okt. 19. 20:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A barátommal párkapcsolatban élünk --> ez meg miféle mondat? :D
2009. okt. 23. 21:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a lényeg, hogy az első nyugodt legyen és csak arra tudj figyelni, eltudd engedni magad. Szóval jobb ha egy olyan alkalmat kerestek amikor csak ketten vagytok.
2009. nov. 4. 12:34
 13/21 anonim ***** válasza:
nem fontos, mert sosem jönnek be, ha van nálam valaki.
2009. nov. 29. 20:24
 14/21 anonim válasza:

Ha a szüleid úgymond illedelmesek nem nyitnak rád kopogás nélkül, főleg ha ott van nálad a barátod, ergo nem fontos szerintem hogy otthon vannak-e vagy sem. Ha viszont olyanok hogy egy szó nélkül rátoknyitnak, mert "úgy sem csinálnak semmit csak beszélgetnek", akkor természetesen fontos hogy a szülők ne legyenek otthon.

Ez az én véleményem.

2009. nov. 29. 21:01
 15/21 anonim ***** válasza:

ha megoldhato hogy egyedul legyetek akkor nyilvan ez az optimalisabb. ha nem, akkor javaslom h varjatok meg mig elalszanak a szulok. engem pl megnyugtat ha tudom h alszanak mert delutan mikor anyu orankent berohan vmi sutivel nyilvan nem tul alkalmas a dolog. engem az is megnyugtat ha tudom hogy be van zarva a szoba ajtaja, igy ha be is akarnanak nyitni, kenytelenek lesznek megvarni hogy osszekapjuk magunkat. ez is kinos, de negyed annyira sem kellemetlen es sokkolo mintha ratok nyitnanak.

ha nem feszelyez h otthon vannak a szulok xtem nincs akadalya a dolognak, de vmilyen modon mkepp bizonyosodjatok meg hogy nem nyitnak ratok (bezart ajto, alvo szulok, celoztok h hagyjanak beken -ha jo fejek, stb) illetve ne halljanak titeket (zene -nem tul hangos, de az alapot elnyomja plusz xtem nagyon jo hangulatot teremt a jol kivalasztott muzsika, szulok tvt neznek a haz masik feleben,stb)

ha egyedul vagytok nyilvan nagyobb a mozgasi lehetoseg, bar xtem ezt igazabol ezutan fogjatok kihasznalni, elsore csak a nyugi miatt fontos.

xtem az alapjan donts hogy hogy leszel nyugodt es hogy mik a lehetosegeitek. igyis ugyis megoldhato.

a mi peldank: a baratom a nagyijaval lakik, megertobb mint a szuleim plusz ordittatja a tvt plusz nala a baratom nem gorcsol h apum kitekeri a nyakat ha elkap. igy nyilvan nala votlunk. megvartuk mig elaludt es kesz. eszre se vette ;)

2009. nov. 29. 21:04
 16/21 anonim válasza:

Ha ott vannak a szülök akkor feszültek lesztek még ha tuti h nem nyitnak be ,akkor is.

Inkább legyetek egyedül...

2009. nov. 29. 23:22
 17/21 anonim válasza:

Mindig olyan kornyezetben szexelj, ahol ismered a szokasokat. Ha tudod mire szamithasz akkor annak fuggvenyeben tervezzel.

Ha rad nyitnak az elso egyuttletednel az orok eletedre a memoriadba vesodik es nem rogton az fog eszedbe jutni, hogy milyen jo is volt.

Jobb ha csak ti vagytok otthon!!!!!!

2009. nov. 30. 09:58
 18/21 anonim ***** válasza:

Engem például nem az feszélyez, hogy ránk nyitnak, szüleim nagyon jó fejek, még sosem jöttek be ha a barátom itt volt, mondjuk az annál inkább zavar, hogy kihallatszik valami, mert elég vékonyak a falak, meg az ajtó, és ha valaki hangosabban nevet már az is kihallatszik a szobákból, meg behallatszik "kész a vacsi" meg hasonlók, úgyhogy én jobban szeretem, ha senki nincs itthon.

21L

2009. nov. 30. 12:55
 19/21 anonim válasza:
Nagyonfontos a lazult légkör és ezt úgy nemlehet hogy közben anyud kint vasal a nappaliban.. Vagy tessetek elmenni hotelbe, bungallóba, sátorozni (bizony! :D) vagy olyankor legyetek otthon mikor a szülők biztoshogy nem.
2009. nov. 30. 14:17
 20/21 Funktasztikus ***** válasza:
100%

ha a szüleis süketek és vakok akkor othon lehetnek máskép rizikos:)

13f

2009. nov. 30. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!