Már tervezzük az első szexet a pasimmal! Fontos, hogy a szülők ne legyenek otthon?
Ha a szüleid úgymond illedelmesek nem nyitnak rád kopogás nélkül, főleg ha ott van nálad a barátod, ergo nem fontos szerintem hogy otthon vannak-e vagy sem. Ha viszont olyanok hogy egy szó nélkül rátoknyitnak, mert "úgy sem csinálnak semmit csak beszélgetnek", akkor természetesen fontos hogy a szülők ne legyenek otthon.
Ez az én véleményem.
ha megoldhato hogy egyedul legyetek akkor nyilvan ez az optimalisabb. ha nem, akkor javaslom h varjatok meg mig elalszanak a szulok. engem pl megnyugtat ha tudom h alszanak mert delutan mikor anyu orankent berohan vmi sutivel nyilvan nem tul alkalmas a dolog. engem az is megnyugtat ha tudom hogy be van zarva a szoba ajtaja, igy ha be is akarnanak nyitni, kenytelenek lesznek megvarni hogy osszekapjuk magunkat. ez is kinos, de negyed annyira sem kellemetlen es sokkolo mintha ratok nyitnanak.
ha nem feszelyez h otthon vannak a szulok xtem nincs akadalya a dolognak, de vmilyen modon mkepp bizonyosodjatok meg hogy nem nyitnak ratok (bezart ajto, alvo szulok, celoztok h hagyjanak beken -ha jo fejek, stb) illetve ne halljanak titeket (zene -nem tul hangos, de az alapot elnyomja plusz xtem nagyon jo hangulatot teremt a jol kivalasztott muzsika, szulok tvt neznek a haz masik feleben,stb)
ha egyedul vagytok nyilvan nagyobb a mozgasi lehetoseg, bar xtem ezt igazabol ezutan fogjatok kihasznalni, elsore csak a nyugi miatt fontos.
xtem az alapjan donts hogy hogy leszel nyugodt es hogy mik a lehetosegeitek. igyis ugyis megoldhato.
a mi peldank: a baratom a nagyijaval lakik, megertobb mint a szuleim plusz ordittatja a tvt plusz nala a baratom nem gorcsol h apum kitekeri a nyakat ha elkap. igy nyilvan nala votlunk. megvartuk mig elaludt es kesz. eszre se vette ;)
Ha ott vannak a szülök akkor feszültek lesztek még ha tuti h nem nyitnak be ,akkor is.
Inkább legyetek egyedül...
Mindig olyan kornyezetben szexelj, ahol ismered a szokasokat. Ha tudod mire szamithasz akkor annak fuggvenyeben tervezzel.
Ha rad nyitnak az elso egyuttletednel az orok eletedre a memoriadba vesodik es nem rogton az fog eszedbe jutni, hogy milyen jo is volt.
Jobb ha csak ti vagytok otthon!!!!!!
Engem például nem az feszélyez, hogy ránk nyitnak, szüleim nagyon jó fejek, még sosem jöttek be ha a barátom itt volt, mondjuk az annál inkább zavar, hogy kihallatszik valami, mert elég vékonyak a falak, meg az ajtó, és ha valaki hangosabban nevet már az is kihallatszik a szobákból, meg behallatszik "kész a vacsi" meg hasonlók, úgyhogy én jobban szeretem, ha senki nincs itthon.
21L
ha a szüleis süketek és vakok akkor othon lehetnek máskép rizikos:)
13f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!