Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom 100%-ra biztosítani?
Múlthéten lefeküdtem barátnőmmel, és gumi nélkül tettük mindezt, én nem élveztem bele de valami előváladékot mondott, hogy az is teherbe ejtheti. Tudom butaság volt. De most egy hét múlva mit tudunk tenni, hogy megjöjjön neki?
Kérlek segítsetek! :/
Most már nem lehet tenni semmit, semmivel sem lehet csökkenteni a teherbeesés kockázatát.
A megszakításos módszer azért veszélyes, mert az előváladékban is lehetnek hímivarsejtek, amik épp elegek a megtermékenyítéshez. Ez jóval az ejakuláció előtt ürül, tehát te nem érzed. Sokaknak nem okoz bajt, hisz nem mki spermája olyan termékeny, ill. van akinek nincs is előváladékja. De ez nagyon rizikós, inkább húzz gumit vagy írassatok tablettát.
100%-os megoldás nem létezik!
Most már nem! 72 óráig lehet gyógyszert felíratni, utána nem!
Itt egy kis segítség: [link]
A 3. a leghatásosabb! (Legalábbis észrevételeim szerint)
17/F
ennyit tehetsz, reménykedsz.
legalább tanultál ebből, vagy jövő hónapban is szeretnéd ezt átélni a nőnemű iq-huszárral együtt?
A kérdező kommentje:
aztmondja, hogy ha megjön neki pattansásosabb és tényleg az, meg idegesebb is remélem megjön neki
Jaj, kis buták... én is ugyanúgy kipattogtam, mikor terhes lettem. Bele se gondoltam, hogy terhes vagyok, mert minden úgy volt mint mielőtt meg fog jönni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!