Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan tudom 100%-ra biztosítani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom 100%-ra biztosítani?

Figyelt kérdés

Múlthéten lefeküdtem barátnőmmel, és gumi nélkül tettük mindezt, én nem élveztem bele de valami előváladékot mondott, hogy az is teherbe ejtheti. Tudom butaság volt. De most egy hét múlva mit tudunk tenni, hogy megjöjjön neki?

Kérlek segítsetek! :/

2011. szept. 11. 14:45
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%

Most már nem lehet tenni semmit, semmivel sem lehet csökkenteni a teherbeesés kockázatát.

A megszakításos módszer azért veszélyes, mert az előváladékban is lehetnek hímivarsejtek, amik épp elegek a megtermékenyítéshez. Ez jóval az ejakuláció előtt ürül, tehát te nem érzed. Sokaknak nem okoz bajt, hisz nem mki spermája olyan termékeny, ill. van akinek nincs is előváladékja. De ez nagyon rizikós, inkább húzz gumit vagy írassatok tablettát.

2011. szept. 11. 15:06
 22/56 anonim ***** válasza:
82%

100%-os megoldás nem létezik!

Most már nem! 72 óráig lehet gyógyszert felíratni, utána nem!

Itt egy kis segítség: [link]

A 3. a leghatásosabb! (Legalábbis észrevételeim szerint)

17/F

23/56 napietus ***** válasza:
100%

ennyit tehetsz, reménykedsz.

legalább tanultál ebből, vagy jövő hónapban is szeretnéd ezt átélni a nőnemű iq-huszárral együtt?

24/56 anonim ***** válasza:
100%
Töröltesd csak nyugodtan a válaszokat, kis gyökér. Egyébként ha terhes lesz kiscsajod, akkor vagy elmegy kikapartatni vagy megszüli és amíg nem vagy 18, addig a szüleid fognak gyerektartást fizetni, aztán mikor 18 leszel és lesz munkahelyed, te, amíg a gyerek tanul. Lesznek majd jó kis balhék a gyerek körül, másból se fog állni az életed, mint abból, hogy a csaj rikácsolását hallgatod, hogy már megint nem küldtétek a lóvét és nem tud villanyszámlát fizetni. Mindenki ki fog készülni idegileg, te meg magyarázkodhatsz a további kapcsolataidban, hogy van egy becsúszott gyereked.
2011. szept. 11. 15:07
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
Persze, h ideges, lehet, h terhes. Én is ideges lennék ennyi idősen... Am szerintem ha nem jön meg, egy hét múlva vegyetek tesztet (kettőt!!!), gyógyszertárban lehet kapni pl. Gabrielt A papírkán le van írva, h mit kell csinálni.
2011. szept. 11. 15:07
 26/56 A kérdező kommentje:
nekem szerintem nincs előváladékom, legalább is úgy gondolom - mert csak akkor jön cucc ha elmegyek és miután kivettem belőle kb. 20 percre mentem el és nem benne
2011. szept. 11. 15:08
 27/56 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

aztmondja, hogy ha megjön neki pattansásosabb és tényleg az, meg idegesebb is remélem megjön neki

Jaj, kis buták... én is ugyanúgy kipattogtam, mikor terhes lettem. Bele se gondoltam, hogy terhes vagyok, mert minden úgy volt mint mielőtt meg fog jönni:P

2011. szept. 11. 15:09
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
15:06 De h.lye vagy! :D:D:D xD
2011. szept. 11. 15:09
 29/56 A kérdező kommentje:
nem volt előváladék meg nem is mentem el benne, remélem csak csúszás
2011. szept. 11. 15:10
 30/56 anonim ***** válasza:
100%
Előváladék MINDIG jön, úgyhogy ezt is beszoptad.
2011. szept. 11. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!