Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan tudom 100%-ra biztosítani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom 100%-ra biztosítani?

Figyelt kérdés

Múlthéten lefeküdtem barátnőmmel, és gumi nélkül tettük mindezt, én nem élveztem bele de valami előváladékot mondott, hogy az is teherbe ejtheti. Tudom butaság volt. De most egy hét múlva mit tudunk tenni, hogy megjöjjön neki?

Kérlek segítsetek! :/

2011. szept. 11. 14:45
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
93%
Vegyél babakocsit, ha mázlid van, nem lesz rá szükség. Hogy lehetsz ennyire ostoba? Ez a baj a mai kölykökkel, gőzük sincs a szexről, de azért csinálják. Ostoba, ostoba, ostoba!
2011. szept. 11. 14:49
 2/56 A kérdező kommentje:
Segítséget kértem, nem okoskodást
2011. szept. 11. 14:50
 3/56 anonim ***** válasza:
23%

Én párommal 2éve védekezés nélkül csinálom.....

Se gumi se gyógyszer. Mindig időben kirántja.

Az előváladékban lehet igen attól is teherbe lehet esni. Én 2év alatt egyszer sem estem teherbe, nem gond....de azért vegyetek egy tesztet.

23L

2011. szept. 11. 14:52
 4/56 anonim ***** válasza:
89%
Király vagy, de kikövetkeztethetnéd Okoskám, hogy ha senki nem ír segítő választ, hanem oltanak, mint a szemét, az azt jelenti, h buktad. Ergo lejárt a 72 óra, nincs segítség, imádkozol, h ne legyen terhes, közben kapargatod a pénzt abortuszra.
2011. szept. 11. 14:52
 5/56 napietus ***** válasza:
86%

előbb kellett volna gondolkodni. először is védekezni kell, mert ez orosz rulett. lehet, hogy 20X megúszod, de huszonegyedjére nem. vagy akár már elsőre sem.

hamár megtörtént 72 órán belül még lehetett volna esemény utánit bevenni.

most egy megoldás maradt: teszt, és: térdre, imához!

2011. szept. 11. 14:54
 6/56 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy a mai fiataloknak a biológiai tudása az miért NULLA? Bazzeg koton nélkül dugni, és előváladékozni... Megérdemlik, a "gyerekáldást"
2011. szept. 11. 14:59
 7/56 A kérdező kommentje:
de nem élveztem bele
2011. szept. 11. 15:00
 8/56 napietus ***** válasza:
100%
ja, nekem is volt egy olyan illúzióm, hogy a mai fiatalok, akiknek itt van az internet, rengeteg informálódási lehetőség, azok már biztos okosabbak, mint mi voltunk (29 vagyok). itt a gyk-n jöttem rá, hogy sajnos sokan hülyébbek.
2011. szept. 11. 15:01
 9/56 A kérdező kommentje:
segítstek inkább
 10/56 anonim ***** válasza:
100%
De fogd már fel, hogy az előváladékban is lehetnek életképes ivarsejtek és mint tudjuk, a megtermékenyítéshez 1 azaz 1 db hímivarsejt kell. Előbb az eszedet használd, aztán a kukidat.
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!