Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most tényleg terhes mit kéne tenni, kedves okosok?
Az esemény utáni eléggé meg tudja kavarni a ciklust. Jóval nagyobb az esély arra, hogy nem terhes, mint arra, hogy terhes. Persze semmi sem lehetetlen.
Nem vagyok abortuszpárti, de ha védekeztek, esemény utánit is bevett, és mégis terhes marad, akkor nem fogom elítélni, ha emellett dönt. Nyilván azért védekezett, mert nem akart gyereket.
De ez az ő döntése. Biztos nem egyszerű 18 évesen gyereket nevelni, de nem lehetetlen. Ha van segítsége, akkor azért megoldható.
Az orvosit meg sokan kezdik később. Persze, tudom, nem egyszerű gyerek mellett, de mondjuk mikor 25 lesz, a gyerek már 6-7 éves. Azért az már annyira nem picike.
Hát ha ilyen parasztul kérdezed meg, akkor én is parasztul válaszolok.
Ha belebetegedne az abortuszba, akkor inkább jöjjön el hozzám, aztán úgy hasbab@szom, hogy elvetél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!