Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha most tényleg terhes mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most tényleg terhes mit kéne tenni, kedves okosok?

Figyelt kérdés
Barátnőm 18 éves felelősségteljes érett tanult lány. 1 éve vannak együtt a barátjával és történt egy lukas óvszer baleset. Bevette az esemény utánit, de késik a menstruációja. A nőgyógyász mondta, hoyg várjon 5-7 napot ha nem jön meg addigra sem vegyen tesztet és menjen vissza. Ha most tényleg gyereket vár mégis mit kéne tennie? Előtte az élet, orvosi pályára készül ami elég hosszú folyamat, egy gyerek mellett nem volna könnyű...
2011. aug. 15. 13:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a 72órás tabi miatt késik neki, rettenetesen feltudja borítani a szervezetét az a sok hormon. Nyugtasd meg , szerintem nem lesz ebből nem kívánt baba
2011. aug. 15. 13:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam neki nagyon remélem, hogy igazam lesz... Szerintem egy mai 18 éves lány alkalmatlan gyermeknevelésre...
2011. aug. 15. 13:49
 13/19 HabverőMakverő ***** válasza:
0%
hasba rúgás ;) nálam bevált :)
2011. aug. 15. 13:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Az esemény utáni eléggé meg tudja kavarni a ciklust. Jóval nagyobb az esély arra, hogy nem terhes, mint arra, hogy terhes. Persze semmi sem lehetetlen.

Nem vagyok abortuszpárti, de ha védekeztek, esemény utánit is bevett, és mégis terhes marad, akkor nem fogom elítélni, ha emellett dönt. Nyilván azért védekezett, mert nem akart gyereket.

De ez az ő döntése. Biztos nem egyszerű 18 évesen gyereket nevelni, de nem lehetetlen. Ha van segítsége, akkor azért megoldható.

Az orvosit meg sokan kezdik később. Persze, tudom, nem egyszerű gyerek mellett, de mondjuk mikor 25 lesz, a gyerek már 6-7 éves. Azért az már annyira nem picike.

2011. aug. 15. 14:11
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha ilyen parasztul kérdezed meg, akkor én is parasztul válaszolok.

Ha belebetegedne az abortuszba, akkor inkább jöjjön el hozzám, aztán úgy hasbab@szom, hogy elvetél.

2011. aug. 15. 14:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha még nincs 2 hónapos a magzat, akkor egy injekcióval elvégezhető... Egyébként van olyan injekció is, hogy 1 éven át biztonságot nyújt, szóval nem kell fogamzásgátló, meg óvszer mellé! Csak gondolom nem olcsó mulatság.
2011. aug. 15. 14:56
 17/19 napietus ***** válasza:
valószínűleg a 72 órás miatt késik neki. én a helyében nem tartanám meg, ha mégis terhes.
2011. aug. 15. 15:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha kibírja akkor abortusz, de van jobb mód is, adja örökbe inkább. Komolyan mondom.
2011. aug. 15. 17:22
 19/19 anonim ***** válasza:
főiskolások vagyunk a párommal van egy kisfiunk, mellette két szakmát is tanulok,nem könnyű,de nem lehetetlen megcsinálni,és majd a barátnőd eldönti (amúgy aki orvosin van általában a suli mellett szül,mert mire végez mindennel,lesz állása 35 körül lesz) 21L(védekezés mellett sikerült)
2011. aug. 15. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!