Kedves válaszolók! Vajon terhes lennék? A többi lenn.
Figyelt kérdés
A problémám a következő. :21 napja szedek fogamzásgátlót (stodette), az menstruációm első napján vettem be az első szemet minden nap azonos időben és nem hánytam és nem is volt hasmenésem.De viszont az első másfál hétben szedtem antibiotikumot (sumetrolim) és úgy tudom az csökkenti a fogamzásgátló hatását. A 21. napon szeretkeztem a párommal és ő többszörösen is belém élvezett, illetve a 7 napos gyógyszer szünet első napján is. Ma vagyok a 3. napon és még nem jött meg a megvonásos vérzésem. Lehet, hogy terhes vagyok?2009. nov. 23. 14:46
1/9 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy tesztet, hátha mutat már valamit.
Sok sikert bármilyen eredményt is szeretnél.
:)
2/9 anonim válasza:
Szerintem is csinálj tesztet,aztán az alapján mehetsz utána dokihoz.Lehetséges h terhes vagy,de az is lehet h pont az az antibiotikum kavart bele az egész folyamatba,és ezért nem jött meg időben.
3/9 anonim válasza:
Milyen 3. napon vagy? A gyógyszerszünetes héten, vagy most szeded a 2. levél gyógyszert és annak a harmadik napján? Ha előbbi, akkor semmi baj, még nem is kell megjönnie, ha utóbbi, akkor csinálj egy tezstet, bár elvileg a 21-22. napon már túl voltál az ovuláción, így kicsi az esélyed a terhességre.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
A teszt mikor mutatja ki,hogy ha gond van?
2009. nov. 23. 15:19
5/9 anonim válasza:
Mindenképpen csinálj tesztet és ha negatív akkor is kérdezd meg a dokit, hogy ez normális-e, mert szerintem jobb ha más gyógyszert írna fel a doki, ami neked megfelelőbb. Majd írd meg mi lett az eredmény.
6/9 anonim válasza:
Szia!
Én évek óta szedtem a tablettát (más fajtát) és eleinte a 7 napos gyógyszerszünet 4. napján jött meg, aztán ez kitolódott 5. napra. Fura volt nekem is, de megszoktam. Szerintem nem vagy babás, de azért kiváncsi vagyok én is!
7/9 anonim válasza:
Szia! Nekem is mindig az 5.napon jött meg és én évekig szedtem gyógyszert! Most hagytam abba,mert babát szeretnénk a párommal! :)
9/9 anonim válasza:
Én 10 évig szedtem a gyógyszert,és nekem mindig 4.napon jött meg.Szerintem várj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!