Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha most tényleg terhes mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most tényleg terhes mit kéne tenni, kedves okosok?

Figyelt kérdés
Barátnőm 18 éves felelősségteljes érett tanult lány. 1 éve vannak együtt a barátjával és történt egy lukas óvszer baleset. Bevette az esemény utánit, de késik a menstruációja. A nőgyógyász mondta, hoyg várjon 5-7 napot ha nem jön meg addigra sem vegyen tesztet és menjen vissza. Ha most tényleg gyereket vár mégis mit kéne tennie? Előtte az élet, orvosi pályára készül ami elég hosszú folyamat, egy gyerek mellett nem volna könnyű...
2011. aug. 15. 13:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Ha valóban előtte az élet és orvosi pályára készül, én a helyében elvetetném. De majd úgyis jönnek az abortuszellenesek és lepontoznak. De egy már meglévő élet fontosabb a még nem létezőnél...
2011. aug. 15. 13:33
 2/19 A kérdező kommentje:
Na igen, de emellett nagyon érzelmes... Egy abortuszba nagy valószínűséggel belebetegedne... Nagyon aggódom érte.
2011. aug. 15. 13:34
 3/19 anonim ***** válasza:

Ezt neki kell eldöntenie.

Kibírja-e lelkileg azt, hogy elveti a gyermeket, vagy a tanulás mellett tud-e gyereket nevelni.

2011. aug. 15. 13:36
 4/19 anonim ***** válasza:
40%
nem ő lenne az első hidd el aki gyerek mellett végzi el a főiskolát,egyetemet.
2011. aug. 15. 13:38
 5/19 anonim ***** válasza:
31%

Gyerek mellett tanulni nem volna könnyű, de NEM lehetetlen.

A másik dolog meg: egy bizonytalan karrierért megölni egy emberi lényt... nos, lelke rajta.

2011. aug. 15. 13:38
 6/19 anonim ***** válasza:
28%
én abortusz ellenes vagyok de ha tényleg bevette az esemény utánit és így lesz terhes akkor én is csak azt tudom mondani h vetesse el mert nem biztos h az a gyerek egészségesen jönne a világra az esemény utánit miatt
2011. aug. 15. 13:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Az esemény utáni tabik nem kicsit bekavarnak a női szervezet háztartásába. Kicsit várjon hátha csak késik, de ha megjön, lehet jobban fog fájni, mint eddig bármelyik mensije! Tudom, mert barátnőm is járt már így.
2011. aug. 15. 13:40
 8/19 anonim ***** válasza:
Hogy lehet lyukas egy óvszer és hogy nem veszik észre?
2011. aug. 15. 13:41
 9/19 A kérdező kommentje:
Úgy lehet lyukas egy óvszer hogy kilyukadt...
2011. aug. 15. 13:45
 10/19 anonim ***** válasza:

13:39

az esemény utáni tabletta nem befolyásolja a gyerek egészségét, okoska.

2011. aug. 15. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!