Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem engedi hogy gyógyszert szedjek, az óvszert nem szereti. Szerintetek mit lehetne tenni? 20/L
Pedig valamelyik mellett döntenetek kell!
Ültesd le és közöld vele h vagy felhúzza a gumit, vagy gyógyszert fogsz szedni, vagy nem dugtok. Meghozza a hatását hidd el...
Vannak még megoldások.
Az első, hogy a pasid k.va gyorsan hozzon papírt az orvostól, hogy az eddigi nőitől semmit se szedett össze. Egy kis gomba vagy HPV eléggé el tudja rontani a következő 20 évedet, míg neki nem is okoz panaszt.
Van hüvelygyűrű, -kúp, pesszárium, esetleg spirál, bár azzal meg nekem vannak igen rossz tapasztalataim, szóval nem ajánlom.
Esetleg vazektómia, és akkor nem kell többé félnie, kit ejt teherbe, maradnak a betegségek, de hát ő így se használ gumit.
Az meg gondolom nem újság, hogy a megszakított közösülés nem védekezés.
Azt még az előtt tisztázd vele, mit tenne akkor, ha a nagy finnyássága meghozza az eredményét, és terhes leszel, hogy bekövetkezik. Nehogy 6 hetes terhesen érjen meglepetés, hogy az abortusztól bezzeg nem félt, illetve védekezni nem szeret semmilyen módon, de gyereket se akar, és felelősségérzete ezek szerint egyenlő a nullával.
Honnan szalajtották az ürgét, a középkorból?
Ha nem akarja, hogy gyógyszert szedj, akkor bizony használjon óvszert!!! Valahogy csak védekezni kell!
És védekezés nélkül, csak akkor szexelj, ha gyereket akarsz.
ő nem egy felelőtlen pasi, megmondta ha terhes lennék nem menekülne el. szóval nem egy szélhámos kölyök mint általában a többi...és nem kell leszólni a másikat úgy hogy nem is ismered.
persze én nem engedtem neki hogy gumi nélkül csináljuk. szóval hülye meg nem vagyok.
csak szeretném azt hogy mindkettőnknek jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!