Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap már nem szedetem a fogamzásgátlómat és még mindig nem jött meg mi töl lehet ez? Teherbe eshetem akkor miután nem szedetem a gyógyszert és el ment bennem a barátom?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:08
1/11 anonim válasza:
Mióta szeded?1 hónapot a szexszel várni kell,hogy hasson a gyógyszer. Miután én abbahagyom a szedését 4-5 napra jön meg. Ne stresszelj még rajta...
16/L
2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj h mi nem vártunk egy hónapot vele...de meg várom míg meg jön hát ha igazad van :)
2010. febr. 2. 20:17
3/11 anonim válasza:
nem kell 1 hónap. ha a mensid első napjan kezdted, akkor nincs gond. melyik gyogyszer?
4/11 A kérdező kommentje:
Cypromix bevont tabletta azt szedem
nem nem akkor kezttem hanem hamarabb a menszesz végén
2010. febr. 2. 20:19
5/11 anonim válasza:
én is cypromixet szedek.
7 pihenőnapot kell tartani. én csütörtökön kezdem és szerdán hagyom abba. ÉS vasárnap-hétfőn jön meg. eltelik a hét nap és csütörtökön kezdem el:) nem lehet gond:)
16/L(ugyanaz)
6/11 anonim válasza:
akkor viszont para van. ha a menzesz első napjától kezded, AZONNAL véd (nem 1 hónap múlva), ha a 2.-5. napon, akkor 7 napban még kiegészítő védekezés kell.
7/11 anonim válasza:
nem olvastad el a tájékoztatót,h. az 1. napon kell elkezdeni?16/L
8/11 A kérdező kommentje:
akkor csináljam úgy h meg várom ezt a hetet és ha nem jön meg akkor folytassam a gyógyszer szedését úgy ahogy kell vagy inkább várjak addig míg meg nem jön?
2010. febr. 2. 20:28
9/11 A kérdező kommentje:
hát...az a baj h így csak végig futottam rajta és úgy voltam vele h ha a menszeszem abba marad utána el is kezdem szedni
2010. febr. 2. 20:29
10/11 anonim válasza:
" csak végig futottam rajta"??? Hát nem tudom...én amikor elkezdtem a gyógyszert szedni rengetegszer átolvastam a tájékoztatót, és pluszba utána is olvasgattam a neten. Ha a mensi első napjától kezded szedni, szerintem 2 hét után már lehet "akciózni". Sokan mondják h első szemtől véd, de nekem pl a Milligestnél 2 hetet kellett várni, pedig 1. szemtől kezdtem, szóval jobb a biztosra menni. Ha beszedted az összes szemet jön egy 7 napos szünet, ahol ugyanúgy véd a gyógyszer. (feltéve ha nem szedtél antibiotikumot, nem hánytál v ment a hasad 4 órán belül, illetve h minden szemet bevettél). Nekem 4.5. nap jön meg, szóval ne aggódj. Ha nem jönne meg, menj el orvoshoz, vagy csinálj egy tesztet. És OLVASD el ALAPOSAN a betegtájékoztatót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!