Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és mennyiért lehet venni óvszert?
Régóta van barátnőm és szeretnénk elveszteni egymásnak
Budapest környékén
13/f
Ú, nézd, tényleg nem kéne....teljesen érthető, hogy érdekel titeket a téma, fiatalok vagytok, de a lány még nagyon nagyon gyerek, a szexre meg kell érni lelkileg...korából adódik hogy képtelenség!!!
Sokat kell neki maszturbálnia, és évek kellenek, hogy a pszichoszexuális fejlődésben eljusson arra a szintre, hogy kívánja a párját. A szexet "meg kell érteni". Kérlek, higgy nekem, nem papolok, én is 19 éves fruska kamasz vagyok, a saját tapasztalatomat írom le.
Ennyi idősen még nem úgy éli meg a lány ezt az egészet, akár egész életére is odavághatod a libidóját, vagy a szeretkezéshez való viszonyát (nem azért, mert rosszul csinálod, más okból).
Ez olyan, mint mikor 11 évesen olvastatják el velünk az Egri csillagokat...olvasom olvasom de nem tudom átélni úgy, mint pl. 16-17 évesen. Érted, hogy mit akarok elmondani?
Te ezt még nem érezheted át, csak pár év múlva!
Ha szereted azt a lányt, kérlek ne tedd tönkre az életét!
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!