Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori, hogy a házasságban élők az óvszert
választják fogamzásgátóul, vagy inkább máshogy
oldják meg?
Pl. ahol kicsi gyerek van, és szoptatás miatt nem lehet gyógyszert szedni, ott más megoldás nem is nagyon van.
2011. okt. 28. 00:19
én gyógyszert szedtem, most nem szedek, hogy babát akarunk. ha sikerül, utána amíg szoptatok biztos, hogy gumi lesz, aztán visszatérek a tablettára (nem szeretnénk több gyereket).
szerintem ez is az általános, tehát amikor valami miatt máshogy nem lehet, akkor használnak gumit, egyébként ha megbíznak egymásban a felek, a tabletta tökéletesen megfelel, hiszen nemi betegségtől nem kell tartani.
29/n
2011. okt. 28. 00:21
Mert mi a baj az óvszerrel? Mi is azt használunk!
2011. okt. 28. 02:23
Nem szedhetek gyógyszert, nem használhatok hormonális megoldásokat, a spirált nem bírom, és végleges megoldás mellett (vazektómia, petevezeték elkötés) mellett még nem mertünk dönteni.
Sok választás nincs, csak a gumi. Jobb, mint kockáztatni, vagy kihagyni a szexe.
2011. okt. 28. 21:06
Tényleg semmi gond nincs az óvszerrel,mi is mindig azt használjuk.Gyógyszert soha nem szedtem,valahogy nem szimpatikus,spirált csak annak lehet,akinek van gyereke,talán az elköttetés jó lenne,de utálok nőgyógyászatra járni,még a kisebb beavatkozásoktól is viszolygok,úgyhogy marad a gumi.30/N
2011. nov. 21. 10:57
igen gyakori!mi is azt használjuk.és egyébkén olcsóbb is mint a gyógyszer.és szerintem biztonságosabb is mint a gyógyszer.igaz ez az én véleményem!!
2011. dec. 24. 08:23
Én el nem tudnám képzelni. Gyereket még nem akarunk, csak 2 év múlva kb., így gyógyszert szedek. De, miután összekötöttük az életünket, már volt/van egy bizalom, így mért használjak óvszert?! Én úgy gondolom, friss kapcsolatokban vagy ott, ahol már megcsaltak valakit, gumi, de máskülönben nem élnék vele.
2011. dec. 24. 18:12
keresztanyukám 40 éves, 20 éve csak gumival védekeznek. (kivéve mikor jöttek a gyerekek :))
2011. dec. 24. 18:43
mi ovszerezunk, de addig nem huzom fel amig nem erzem hogy kozel lennek. tabletta nalunk nem jon szamitasba.
35F
2012. márc. 1. 11:25
Nem azért használunk óvszert, mert nem lenne bizalom, hanem mert nem akarom mérgezni magamat plusz hormonokkal.
2012. márc. 1. 20:39
Kapcsolódó kérdések: