Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori, hogy a házasságban élők az óvszert választják fogamzásgátóul, vagy inkább máshogy oldják meg?
Figyelt kérdés
Házaspárok válaszait várom.2011. okt. 28. 00:02
11/12 anonim válasza:
hüvelygyűrű? sok jót olvastam már róla, a nőgyógyászom is ajánlotta, bár hozzá teszem nem szoptatok, ugyhogy erről a feléről nincsenek információim
12/12 anonim válasza:
Én is ezen hezitáltam mostanában, megosztom veletek nálunk mivolt és van! 2 gyermekünk van, soha nem szedtem hormonokat, a gyerekek előtt gumival védekeztünk, de úgy hogy (a szex)elején nem, vagy néha megszakítással (nem a peteérés környékén), nem lettem terhes egyszer sem! DE...az első gyerek után visszatértünk erre a módszerre, ami már nem működött, mert teherbe estem...tehát megnőt a fogamzóképességem egy gyermek után ! Most már nem merjük ezt kockáztatni, nem szeretném ha becsúszna még egy baba!! Így én a hüvelygyűrű mellett döntöttem, mert ez a leg kisebb hormontartalmú, nem terheli a gyomrot, májat, nem befolyásolja a hatását az antibiotikum, a hasmenés! Nekünk nem nyújt teljes élvezetet az óvszer, nem tudnánk megállni, hogy csak és kizárólag avval történjen a szex. A spirál nekem idegen...és több rosszat olvastam róla mint a hüvelygyűrűről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!