Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és mennyiért lehet venni óvszert?
Figyelt kérdés
Régóta van barátnőm és szeretnénk elveszteni egymásnak
Budapest környékén
13/f
2011. máj. 19. 20:16
41/57 anonim válasza:
hol voltam én még 13 évesen O.o tejóisten....
42/57 anonim válasza:
Jó.
Azért légy szíves szólj a barátnődnek ,hogy ez után évente járjon szűrésre (mert akkor a szűzhártyával vége a védettségnek)! Nőgyógyásznál elvégzik!
És amúgy szinte bárhol lehet kapni pl. nálunk a kisboltba is. Ott 1 db kerül 300 ft-ba
Nektek javaslom a Lifestyle-t. Az biztos jó lesz nektek.
2őt ne húzzál fel a "nagyobb" védelem érdekében, mert úgy sokkal könnyebben elszakad.
Ja és ha mégis elszakadna a gumi és megtörténne a baj ,akkor menjetek a tiniambulanciára! Ott kaptok sürgősségi ellátást!
43/57 anonim válasza:
15 vagyok, még szüz, pedig nem vagyok egy apáca-tipus ^^' Hova akarod még 13 évesen? Kis csóri romagyerek vagy ^^
44/57 anonim válasza:
Szerintem itt csak irigykedik mindenki...fiúk gondoljatok vissza h milyen kanosak voltatok már 13 évesen...de nektek nem sikerült,neki sikerülhet...ha védekeztek akk nem lesz baj...1 az 1000-hez h kiszakad az övszer.de a szex elött legyen a csaj benedvesedve meg ilyenek,de szerintem legyen elöbb ujjazás,orál...
45/57 anonim válasza:
utolsó látod ezt mondtam én is el,csk nem pont igy..
21:51 voltam
46/57 realMesos válasza:
hamár 3 inkább az ujjazás meg az orált javasolják fogadd meg. De ha nagyon mártani akarsz tartáraba...
47/57 anonim válasza:
jön egyáltalán sperma a péniszedből?
48/57 anonim válasza:
Idióta... Mit akarsz 13 évesen? Ha 18 leszel, bemész egy buliba és végig b@szod az egész pereputtyot??? Ébredj Fel...(TAKNYOS)
49/57 anonim válasza:
22:53 ha meg nem jön neki,akkor gumi se kell...
50/57 anonim válasza:
Vegyél egy használtat a vaterán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!