Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hol és mennyiért lehet venni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és mennyiért lehet venni óvszert?

Figyelt kérdés

Régóta van barátnőm és szeretnénk elveszteni egymásnak

Budapest környékén

13/f

2011. máj. 19. 20:16
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
Hja, és utolsó vagyok: 790 körül szokott lenni a Durex, 3 darabos. Sok embernek kiszakadt már én itt azt olvastam.
2011. máj. 19. 20:53
 22/57 anonim ***** válasza:

De, 2 év ilyen korban baromira sokat jelent. És mint mondtam, az is korai volt. Nekem is volt eszem, védekeztem, de mi lett volna, ha baj történik? Mi lett volna, ha kiszakad?

Elmentem volna esemény utániért, ami esetleg az egész hormonháztartásomat szétcseszte volna (mert ugye ilyen korban megeshet).

Fogd már fel végre, hogy ez nem játék. A szex FELNŐTT embereknek való. Nem gyerekeknek.

2011. máj. 19. 20:53
 23/57 anonim ***** válasza:

Engem tényleg érdekel, hogy mit tennél ha kiszakadni a gumi ,esetleg teherbe esik?

Másik kérdésem: miért nem egy idősebb havert vagy férfi rokont kérdezel ezekről?

2011. máj. 19. 20:54
 24/57 A kérdező kommentje:
akor fordulnánk apához vagy anyához... nem akarjuk, hogy kitudódjon...
2011. máj. 19. 20:59
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
És mi lesz, ha mégis felcsinálod, aztán tegyük fel megszüli a gyerekedet. 13 évesen bele is halhat egy szülésbe. Testileg nem érett egy csecsemőre. És az is bizonyítja, hogy nem vagy érett, hogy megmakacsolod magad, hogy akkor is megdugom a bnőmet. Márpedig egy érett embernek ezt fel kéne fognia, hogy nem játék. A felnőttség nem korban dől el. És még 18 évesen sem nevezhető felnőttnek valaki, mivel 20-21 éves koráig még fejlődik a szervezete. Na most akkor ti 7-8 év lemaradással vagytok. Gratulálok! Nem hogy tanulnál, legoznál, játszanál, ahogy a régi időkben csinálták a gyerekek, inkább játszd el, hogy felnőtt vagy. Gyerekesen gondolkodsz, gyerekesen cselekszel, ebből csak baj lesz.
2011. máj. 19. 20:59
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
Gyökér kis segg:D
2011. máj. 19. 21:03
 27/57 A kérdező kommentje:
mindenki azt csinál amit akar... ha ezt nem kérdeztük volna meg akkor nem is tudnál tervről akor mi lenne?
2011. máj. 19. 21:06
 28/57 anonim ***** válasza:
Így is elég ember van az árvaházban, meg elég lány az abortuszosok kezei között ilyen fiatal korban, minek szaporítanád. Én voltam az egyi kválaszoló akinek megköszönted, emrt normálsi választ adott, de most már látom hogy gyerekes vagy még, és megmondom őszintén én is ellenzem hogy szexeljetek, majd 2á3év múlva.
2011. máj. 19. 21:09
 29/57 A kérdező kommentje:
de akor te szexeljetek és legyen gyereketek, mert azt monta valaki fogyunk
2011. máj. 19. 21:11
 30/57 anonim ***** válasza:
De ne 13 éves korodban. Egyébként meg nagyon látszik hogy Fake. És ha mégis becsúszna egy gyerek mi lenne, ha emiatt a kis hiba miatt többet nem lehetne a kaparás miatt a csajnak gyereke? Na? És mivel tartanád el ha a szüleid kitagadnának miatta?
2011. máj. 19. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!