Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és mennyiért lehet venni óvszert?
Régóta van barátnőm és szeretnénk elveszteni egymásnak
Budapest környékén
13/f
13 évesen ne akarjatok már szexelni basszus.
De értékelem, hogy legalább a védekezésre gondolsz. Gyakorlatilag szint bárhol lehet kapni, drogériákban, gyógyszertárakban, tescóban, benzinkutakon..
kösz... már régóta szeretük volna, csak neki nem rég jöt meg...
és mennyibe kerül átlagosan?
Mi az, hogy régóta? Eszednél vagy? 13 évesen? Simogassátok egymást maximum. Ha még csak most jött meg neki, akkor teljesen éretlen is. És ha mondjuk kiszakad az óvszer? Mit csináltok?
A szex nem 13 éves gyereknek való. Csókolózzatok meg bújjatok össze.
kösz
már 1 vunk együt és ő hozta fel hogy akarná. csókoloztunk és össze is bújtunk... am azt olvastuk nem szakad ki könnyen
Coop,CBA,ABC,BCA,BAC, Tuskó, Madaras Tuskó, szinte bárhol....500-800.- között van...helyetekben örülnék, hogy egyáltalán vagytok....meg ne lepődj meg ha furán néznek....havert 19 évesen megkérdezték,csak úgy, hogy mennyi idős is...elviheti, minden, csak úgy....
Válaszolóknak...
Én anno bővebben leírtam a véleményem egy "kislánynak" 14 éves, s lehordott mindenki, hogy ne szóljak bele, hogy ő annyi idősen rendszeres szexuális életet él stb-stb.....
nem szólók,csak akkor minek írogatja ki....
meg azért régebben szerintem ha egy ilyen kiderült volna, nem nagyon lett volna találkozgatás, és akkor még 1-2 pofon is repült volna, most meg ha megütik a gyereket nevelési célzattal 10 évente 1x: "veri a gyerekét, büdös k****, gyerek: szétverem a fejed, feljelentelek..."
"azt olvastuk".
És ha mégis kiszakad? Mit csináltok?
"am akkor új kérdést teszünk fel"
B.szod :DDDDDDDDDD Nem lehetsz ennyire hülye! Ne játszál egy kisbaba, a saját, és a kis barátnőd életével te gyökér!!! Álljatok le! Majd térjetek rá vissza 4-5 év múlva! Addig meg hanyagoljátok a témát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!