Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hol és mennyiért lehet venni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és mennyiért lehet venni óvszert?

Figyelt kérdés

Régóta van barátnőm és szeretnénk elveszteni egymásnak

Budapest környékén

13/f

2011. máj. 19. 20:16
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Hülye kis sz*aros vagy, két atyai pofon kéne neked, már minden taknyos szexuális életet él? Hová fajul ez a világ? És minek kérdezed meg, ha nem érdekel mások véleménye??? Beütöd gugliba és kiadja.
2011. máj. 19. 21:16
 32/57 anonim ***** válasza:
ha a csaj 14 év alatti és a szülei meg tudják akkor még tényleg baszhatsz.. az intézetben..
2011. máj. 19. 21:59
 33/57 anonim ***** válasza:

Én nem jövök a "juj felcsinálod a csajt dumával", mert hülyeség, és úgysem hat rád. Ha már van eszetek védekezésre, akkor nem ezzel van a baj. (az óvszer meg nem véletlenül annyi amennyi, mivel nem szakad ki olyan könnyen.)

Csak abba gondolj bele, ha 14 évesen már szexeltek, 16 évesen már segédeszközöket használtok, mert uncsi a sima szex, 20 éves korodra jöhet a fétis, és mire harminc leszel kiégsz. Minél később kezded el annál tovább tart :D Azon kívül érzelmileg sem testileg nem hiszem h készen álltok erre. Lehet, hogy jó lesz, de tuti nem az igazi. Nem véletlenül van kitalálva a korhatár.

2011. máj. 19. 23:17
 34/57 Mandragora válasza:
Na elég sok marhaságot olvastam de eddig ezen nevettem a legtöbbet. Hol lehet venni?Minden boltban árulnak...ha szexelni akarsz akkor előbb talán sétálj egyet a közértbe és vedd meg a felszerelést, bár nem értem ha internetezni tudsz hogyhogy nem tudod hol kell óvszert venni. De 13 évesen hol akarsz te még szexelni jesszus inkább ülj vissza az iskola padba tanulj aztán ráérsz ezzel foglalkozni
2011. máj. 20. 15:09
 35/57 anonim válasza:

jaj -.- az ő dolga!!

Lidl-be is lehet am!

2011. máj. 28. 15:16
 36/57 anonim ***** válasza:
Én ezt most mi a rákos f@szért emelted ki?
2011. júl. 10. 21:06
 37/57 anonim ***** válasza:
Akkor fogadjunk, hogy a barátnőd 11 éves! :D xDD Mert egy fiú általában 2 évvel fiatalabb lányokra hajt! xD Hajráá...majd írd meg 9-10 hónap múlva, hogy mi lett a baba neve! Puszilom
2011. júl. 10. 21:44
 38/57 realMesos válasza:
Szerintem a szüleinek a dolga ezt itt amit leirtatok elmondani átbeszélni persze felnőtt ként kötelesnek érzitek ezt tudatni velük. Ez szép ahogy az ő részükről is az, hogy legalábbb a védekezésre gondonak. Végül is kapható a hipermatórketekben drogei maktokban kb. bárhol, de ez még korai. //Ha nagyon "arra" vágytok meglehet a dolgokat oldan behatolás nélkül is(orális sze, ujjazás [csak gumival],meg még sorolhatnám). Az inkább nektek való.
2011. júl. 10. 21:46
 39/57 anonim ***** válasza:

barmok,irigykedtek rá vagy mi a rák,hogy ő már ilyen fiatalon belevetheti magát a jóba?

szerintem csk ne olyan keményen,úgy is hamar elélvezel majd...nemfog az kiszakadni,csk ügyesen!:)

2011. júl. 10. 21:51
 40/57 anonim ***** válasza:
Pfff 21:51 hajrá, csak te is biztassad! Hülyegyerek!
2011. júl. 10. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!