Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes vagy csak beképzelem? Valaki mondjon valami ésszerű dolgot lécci

Figyelt kérdés
Húsvét hétfőn voltam utoljára a párommal. Azóta megkellett volna jönnie kéthete kb de még semmi és félek, hogy terheslehetek. Csináltam kettő tesztet és az egyik pozitív a másik negatív lett. Mikor menjek dokihoz? meddig várjak még? Nincs egyéb más tünetem csak a cicim viszket reggelente olyan feszítő érzés. Segítsetek!
2011. máj. 17. 21:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Létezik még abortusztabletta, de ilyen bigott vallásos országban az nem megy. Ki kell menned nyugatra, ha azt akarsz (és akkor is ki kell szedni a magzatot, csak az nem olyan veszélyes).

Írd majd meg, hogy mi a helyzet! Bár elég buta voltál, de sajnálunk.

2011. máj. 18. 02:21
 32/37 anonim ***** válasza:
Utolsó. Abortusz tabletta azért nincs, mert semmivel sem jobb, mint a bevált módszerek. Ugyan úgy csak kórházban alkalmazható, és általában a végén szükség van kaparásra/vákuumra, mert a tabletta nem üríti ki teljesen a méh tartalmát.
2011. máj. 18. 09:04
 33/37 anonim válasza:
Buta voltál ennyi, ezt nem kell ragozni. Tesztelj és menj dokihoz, ha mást nem akkor megnyugtat hogy nem történt semmi. De mégis jobb tudni, mint izgulni rajta.
2011. máj. 18. 10:32
 34/37 A kérdező kommentje:

Szia mindenkinek!

Elmentem ma a nőgyógyászhoz és egy jó és egy rossz hírt mondott

A jó hír az hogy nem vagyok terhes!! :DD

A rossz hír az hogy van egy ciszta a bal petefészkemen és ezért nem jött meg! :DD

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egy életre szóló lecke vol. Ez a stresz nem hiányzik az életemből mégegyszer az az egy biztos hogy tanultam belőle.

2011. máj. 18. 17:17
 35/37 anonim ***** válasza:
Akkor kezeltesd a cisztádat és minden rendben lesz :D És védekezz!!!
2011. máj. 18. 17:19
 36/37 anonim ***** válasza:
Nagyon orulok, hogy nem vagy terhes, de nem orulok a betegsegnek..
2011. máj. 18. 17:26
 37/37 A kérdező kommentje:

Mindenkép kezeltetni fogom és mindenképp védekezni fogok

Köszi szépen mindenkinek :))

2011. máj. 18. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!