Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes vagy csak beképzelem? Valaki mondjon valami ésszerű dolgot lécci
Figyelt kérdés
Húsvét hétfőn voltam utoljára a párommal. Azóta megkellett volna jönnie kéthete kb de még semmi és félek, hogy terheslehetek. Csináltam kettő tesztet és az egyik pozitív a másik negatív lett. Mikor menjek dokihoz? meddig várjak még? Nincs egyéb más tünetem csak a cicim viszket reggelente olyan feszítő érzés. Segítsetek!2011. máj. 17. 21:19
31/37 anonim válasza:
Létezik még abortusztabletta, de ilyen bigott vallásos országban az nem megy. Ki kell menned nyugatra, ha azt akarsz (és akkor is ki kell szedni a magzatot, csak az nem olyan veszélyes).
Írd majd meg, hogy mi a helyzet! Bár elég buta voltál, de sajnálunk.
32/37 anonim válasza:
Utolsó. Abortusz tabletta azért nincs, mert semmivel sem jobb, mint a bevált módszerek. Ugyan úgy csak kórházban alkalmazható, és általában a végén szükség van kaparásra/vákuumra, mert a tabletta nem üríti ki teljesen a méh tartalmát.
33/37 anonim válasza:
Buta voltál ennyi, ezt nem kell ragozni. Tesztelj és menj dokihoz, ha mást nem akkor megnyugtat hogy nem történt semmi. De mégis jobb tudni, mint izgulni rajta.
34/37 A kérdező kommentje:
Szia mindenkinek!
Elmentem ma a nőgyógyászhoz és egy jó és egy rossz hírt mondott
A jó hír az hogy nem vagyok terhes!! :DD
A rossz hír az hogy van egy ciszta a bal petefészkemen és ezért nem jött meg! :DD
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egy életre szóló lecke vol. Ez a stresz nem hiányzik az életemből mégegyszer az az egy biztos hogy tanultam belőle.
2011. máj. 18. 17:17
35/37 anonim válasza:
Akkor kezeltesd a cisztádat és minden rendben lesz :D És védekezz!!!
36/37 anonim válasza:
Nagyon orulok, hogy nem vagy terhes, de nem orulok a betegsegnek..
37/37 A kérdező kommentje:
Mindenkép kezeltetni fogom és mindenképp védekezni fogok
Köszi szépen mindenkinek :))
2011. máj. 18. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!