Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem 1x feküdtem már le a barátommal mindig megjött eddig kicsit nagynak látom a hasam. Vagy csak beképzelem magamnak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 22:19
1/6 anonim válasza:
Beképzeled magadnak. Ha megjött eddig mindig, akkor baj nem lehet! Bár létezik méhen kívüli terhesség, de annak azért komoly tünetei vannak, úgy tudom.
2/6 anonim válasza:
ha védekeztetek, akkor nlegfeljebb csak meghíztál :)...de tuti nem gyerek...
ha nem védekeztetek és nem jött meg, akkor meg gyerek. ez ilyen egyszerű
3/6 anonim válasza:
Szerintem csak beképzeled...Viszont ha már legalább egy fél éve vagytok együtt, akkor lehet csak a "jóléttől" nőtt meg picit. Tudod van aki ugy szeret ahogy vagy, biztonság stb...
Mióta komoly kapcsolatom van, én is felszedtem pár kilót, főleg a hasamon látszik :)
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat nagyon rendesek vagytok :)
2009. aug. 17. 22:26
6/6 anonim válasza:
Elhíztál egy cseppet, semmi több, lehet, hogy a párodnak is jobban tetszel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!