Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes vagy csak beképzelem? Valaki mondjon valami ésszerű dolgot lécci

Figyelt kérdés
Húsvét hétfőn voltam utoljára a párommal. Azóta megkellett volna jönnie kéthete kb de még semmi és félek, hogy terheslehetek. Csináltam kettő tesztet és az egyik pozitív a másik negatív lett. Mikor menjek dokihoz? meddig várjak még? Nincs egyéb más tünetem csak a cicim viszket reggelente olyan feszítő érzés. Segítsetek!
2011. máj. 17. 21:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Én elvetetném, de nem beszéllek rá az abortuszra mert csúnya dolog.(igaz én nem is szexelek védekezés nélkül, h elkerüljem ezt a problémát) De ha úgy döntesz megszülöd, készülj fel rá h lehet , h képtelen leszel örökbe adni, mert kialakul a kötődés, így semmiképp ne kötelezd el magad. Hagyd nyitva a kérdést addig, amíg meg nem születik, és akkor meglátod, mitévő légy.
2011. máj. 17. 22:05
 22/37 anonim ***** válasza:
én sem szeretnélek az abortuszra rábeszélni de én ha nagyon nem akarom a picit akkor megtenném...:S:S és tudom gyilkoság meg minden de ha valaki 1x nem akarja akkor nem is fogja akarni..max megszülö9d és megy örökbe..:S:S
2011. máj. 17. 22:11
 23/37 A kérdező kommentje:

Az, hogy elvetessem nagyon ellent mond az elveimnek

De igen másrészt megha terhes vagyok és megszülöm akkor igen én is ettöl félek hogy nem tudnám elszakítani magamtól :S :(

2011. máj. 17. 22:12
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha vki annyira nem akar gyereket, akkor védekezzen basszus., Annyira bírom, mikor itt írjűák az emberek, hogy de fiatal, meg nem akar gyereket meg stb. Akkor miért nem gondolt erre, mikor védekezés nélkül szexel?

Bár a kérdező dolga, hogy mit csinál a gyerekével. De minél előbb menjen orvoshoz, mert addig húzza a dolgot, hogy nem is lesz lehetősége választani, mert kicsúszik az időből.

A terhességet ugyanis az utolsó menzesztől számolják, szóval ha már két hete késik, akkor 6. hét körül jár.

2011. máj. 17. 22:14
 25/37 anonim ***** válasza:

"én is ettöl félek hogy nem tudnám elszakítani magamtól :S :("

És az miért baj?

2011. máj. 17. 22:14
 26/37 A kérdező kommentje:
nem baj csak félek hogy nem tudnék meg adni neki mindent
2011. máj. 17. 22:16
 27/37 anonim ***** válasza:
77%
Egy gyereknek nem kell mindent megadni. Szeretetet kell neki adni. Jó, nyilván nem arra gondolok, hogy nyomorba kell gyereket szülni, úgy, hogy etetni se tudod. De ha az alapvető szükségleteit ki tudod elégíteni, akkor nincs gond.
2011. máj. 17. 22:27
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
De nem gondoltál arra, hogy teherbe eshetsz, mikor gumi nélkül csináltad? Miért nem védekeztél?
2011. máj. 17. 22:28
 29/37 anonim ***** válasza:
67%

Egy gyereknek nem kell mindent megadni??? Nem hát! De nekem van olyan volt osztálytársam aki zért nem járhat egyetemre mert nincs pénze a szüleinek. Ő meg dolgozik napi 10 órát h meglegyenek az alapvető dolgai. És igen lehet munka mellett is tanulni, de neki még ennyi lehetősége sincs, mert koleszt nem kap, albérletet meg nem tudna fizetni, úh egy zöldségesben fog megrohadni...és a tanulás csak drágább és drágább lesz...

Persze addig még van 18 év

2011. máj. 17. 22:42
 30/37 anonim ***** válasza:
En is szeretnek veled kapcsolatba lepni, hogy tudjam, hogy milessz a babaval hamar megszulod, kezdjuk azzal h ha terhes vagy.A kislanyazongoranal ajdin megkapsz, ha szeretnel tanacsot, pszihologus vagyok.es segiteni szeretnek!
2011. máj. 17. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!