Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes vagy csak beképzelem? Valaki mondjon valami ésszerű dolgot lécci
Az, hogy elvetessem nagyon ellent mond az elveimnek
De igen másrészt megha terhes vagyok és megszülöm akkor igen én is ettöl félek hogy nem tudnám elszakítani magamtól :S :(
Ha vki annyira nem akar gyereket, akkor védekezzen basszus., Annyira bírom, mikor itt írjűák az emberek, hogy de fiatal, meg nem akar gyereket meg stb. Akkor miért nem gondolt erre, mikor védekezés nélkül szexel?
Bár a kérdező dolga, hogy mit csinál a gyerekével. De minél előbb menjen orvoshoz, mert addig húzza a dolgot, hogy nem is lesz lehetősége választani, mert kicsúszik az időből.
A terhességet ugyanis az utolsó menzesztől számolják, szóval ha már két hete késik, akkor 6. hét körül jár.
"én is ettöl félek hogy nem tudnám elszakítani magamtól :S :("
És az miért baj?
Egy gyereknek nem kell mindent megadni??? Nem hát! De nekem van olyan volt osztálytársam aki zért nem járhat egyetemre mert nincs pénze a szüleinek. Ő meg dolgozik napi 10 órát h meglegyenek az alapvető dolgai. És igen lehet munka mellett is tanulni, de neki még ennyi lehetősége sincs, mert koleszt nem kap, albérletet meg nem tudna fizetni, úh egy zöldségesben fog megrohadni...és a tanulás csak drágább és drágább lesz...
Persze addig még van 18 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!