Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek, vagy beképzele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek, vagy beképzelem? Olvassa el valaki.

Figyelt kérdés
Ma meg kellett volna jönnie. Amúgy szeretnénk babát. Pár napja észre vettem, hogy reggelente ég a gyomrom.Meg persze volt 4 napig barna pecsételésem, két hétig. Meg néha olyan hányinger érzésem van. Lehetek terhes vagy beképzelem a tüneteket?
2009. dec. 27. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz.
2009. dec. 27. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha sokat gondolsz rá , vagy sokat stresszel-sz a témán akkor lehet , hogy te magad produkálod a tüneteket .
2009. dec. 27. 17:50
 3/9 A kérdező kommentje:
És ha nem gondolok rá és mégis érzem.Meg persze volt 4 napig barnás pecsételés. Elvileg utalhat az is rá?
2009. dec. 27. 17:52
 4/9 A kérdező kommentje:
és mi van a derék fájással? Nektek mik voltak az első tünetek?
2009. dec. 27. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:
nos, elméletben lehetsz, javaslolnék egy tesztet, meg azért pár napot még várj! remélem összejön, végre valaki aki nem azt mondja, h úristen terhes vagyok!:D
2009. dec. 27. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a legegyszerűbb az, hogy veszel egy terhességi tesztet. Ha nem vagy terhes akkor meg menj el orvoshoz.
2009. dec. 27. 18:04
 7/9 A kérdező kommentje:
és mi van ilyenkor a fáradsággal?
2009. dec. 27. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
(előző válaszoló) Nem alszol jól? Lehet valami más oka is a fáradtságnak?
2009. dec. 27. 18:16
 9/9 anonim válasza:
menj el orvoshoz
2009. dec. 28. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!