Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes vagy csak beképzelem? Valaki mondjon valami ésszerű dolgot lécci
Figyelt kérdés
Húsvét hétfőn voltam utoljára a párommal. Azóta megkellett volna jönnie kéthete kb de még semmi és félek, hogy terheslehetek. Csináltam kettő tesztet és az egyik pozitív a másik negatív lett. Mikor menjek dokihoz? meddig várjak még? Nincs egyéb más tünetem csak a cicim viszket reggelente olyan feszítő érzés. Segítsetek!2011. máj. 17. 21:19
1/37 anonim válasza:
egy vizsgálat nem árthat
rizikós volt a húsvéti "locsolás"?
2/37 A kérdező kommentje:
nem szedek gyógyszert és nem is használtunk gumit..de kihúzta mielőtt elment volna
2011. máj. 17. 21:22
3/37 anonim válasza:
Ha az egyik teszt pozitív, akkor esélyes a terhesség. Csinálj még egyet reggeli vizeletből, aztán menj el orvoshoz.
5/37 anonim válasza:
Hát gratulálok!
Itt gyk-n minden 3. kérdés a "kihúzta mielőtt elment volna, lehetek terhes?" szöveget tartalmazza.
Igen, lehetsz terhes, gratulálok de tényleg, hogy ekkora marha vagy.
6/37 anonim válasza:
Hát sztem bekaptad a legyet mert a negatív teszt tévedhet de a pozitív szinte SOHA, plusz nem jött meg húsvét meg már mikor volt_???
7/37 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Amugy a második teszt lett negatív..
Igen így utólag mindenki okos alapon én is nagy marhának tartom magam
2011. máj. 17. 21:32
8/37 anonim válasza:
csinálj tesztett és irány a doki am mennyidös vagy ?:S
9/37 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok...és nagyon nem akarok terhes lenni az életemet tenném tönkre..
2011. máj. 17. 21:39
10/37 anonim válasza:
Ha az egyik teszt pozitív lett, akkor nagy valószínűséggel terhes vagy. Menj el orvoshoz minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!