Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jelenthet terhességet vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet terhességet vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

A fog.gátlót 2 éve minden nap percre pontosan veszem be. Ez a 3. gyógyszer amit kipróbálok és majdnem fél éve szedem,de most először fordult elő, h nem hagytam ki szünetet, hanem az első levél után folytattam a másodikkal, mivel születésnapon volt, ünnepeltünk és nagyon nem hiányzott volna a menzesz. Viszont egy ideje mellfeszülést, érzékenységet, meg egy kis hangulatingadozást tapasztalok, amit én a gyógyszer mellékhatásának tudtam be, mivel gyakoriként van leírva a mellfeszülés, viszont az, h csak ennyi idő után jött ki, elbizonytalanított. Bár lehet, h csak azért van mindez mert nem hagytam szünetet. Örülnék, ha elmondanátok mit gondoltok.

Mondjuk szerdán megyek dokihoz, de azért szeretném meghallgatni a véleményeket.

2010. nov. 8. 10:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azért van, mert nem hagytál szünetet, nem lehetsz terhes, ne aggódj!
2010. nov. 8. 10:18
 2/13 anonim ***** válasza:

Most lehet unnepronto leszek ,de LEHETSZ TERHES RENDES GYOGYSZERSZEDES MELLETT IS. ORVOSTOL TUDOM, O MONDTA, MIKOR NEKEM PETEERESEM VOLT RENDES, PONTOS, ELOIRASSZERU FOGIGATLO-SZEDES MELLETT.

Inkabb csinalj tesztet mint hogy akkor deruljon ki egy esetleges terhesseg, mikor mar no a hasad, vagy hanysz, stb....

Hallgass ram mert en tapasztalatbol beszelek.

2010. nov. 8. 10:20
 3/13 anonim ***** válasza:
56%

Az előzővel ellentétben nem hiszek benne, hogy JÓL szedett fog. gátló mellett teherbe lehet esni. Ha összevissza szedik, kihányják stb. az nem a tabletta hibája. A tabletta hibaszázaléka 1 ezrelék, vagyis 0.

1 év alatt 100 tablettát szedő nőből 0,1 esik teherbe. Nem te leszel az a 0,1, ha tényleg rendesen szedted.

Mivel a tabi néha megengedi, hogy ne tarts szünetet, ez a normálisan szedésbe bőven belefér. Nem vagy terhes, ha csak emiatt mennél dokihoz, fölösleges. Ha más miatt is, akkor természetesen nem az.

Mellesleg a tabi nemcsak úgy véd, hoyg leállítja a peteérést, hanem úgy is, hogy elvékonyítja a méhnyálkahártyát. Tehát ha megérik és megtermékenyül egy pete netán, akkor sem tud beágyazódni, mert nincs hova. Üzenem az előzőnek.

De ismétlem, mindez csak JÓL megválasztott és JÓL szedett tabira vonatkozik.

2010. nov. 8. 10:58
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát a pontossággal nincs baj, mivel mint említettem percre pontosan szedem immár 2 éve.

Szóval emiatt a pontosság miatt is érzem, h nem lehetek terhes, de mégis van bennem egy icipici félsz is, de ez normális. Kicsit megnyugodtam, h olvastam a hozzászólásokat,de azért szerintem nem hagyom ki a dokit. 100%osan csak ő tud megnyugtatni.

De köszönöm az eddigi válaszokat!!

2010. nov. 8. 11:21
 5/13 anonim ***** válasza:
44%

Baromira nem erdekel, ha nem hiszitek el, nekem ORVOS MONDTA HOGY IGENIS TEHERBE LEHET ESNI RENDES SZEDES MELLETT. AZT MAS TESZTA, HOGY NEM GYAKORI, DE ITT IS IRT NEM EGY NO, HOGY UGY LETT TERHES.

MIERT ALLNA ERDEKEMBEN HAZUDNI? RENDESEN SZEDTEM A BOGYOT ES MEGIS LETT MELETTE (BAR "CSAK" EGYSZER 6 EV SZEDES SORAN) PETEERESEM!!!!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 8. 11:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Nagyon okos vagy, ha meg azt sem tudod, hogy NINCSEN 100% FOGAMZASGATLASI MODSZER.

Azt meg egy szoval sem mondtam hogy a kerdezo TUTIRA terhes lenne, csak azt probaltam kihangsulyozni hogy RENDES, PONTOS szedes mellett is LEHETSEGES teherbe esni, bar NEM GYAKORI, DE LEHET!!!!

Inkabb menjen orvoshoz, es deruljon ki HA van terhesseg, minthogy a te hulyeseged miatt ne menjen el, es ne adj isten pont olyan szerencsetlen mint en volt par eve.

Gyulolom, mikor valaki baromsagokat magyaraz be masoknak csak mert vele ez vagy az nem tortent meg. Kivanom, hogy essel teherbe rendszeres gyogyszer szedes mellett ugy , hogy nem volt hasmenesed, nem hanytal, nem szedtel antibiotikumot es idoben szedtel be minden szemet es akkor majd meglatom, hogy mennyire fogsz hitetlenkedni. Ennyit errol.......

2010. nov. 8. 11:48
 7/13 anonim ***** válasza:
volt = voltam*
2010. nov. 8. 11:49
 8/13 A kérdező kommentje:

Ezzel én is tisztában vagyok, hallottam/olvastam már hasonló történeteket, nem vonom kétségbe.

Mindenesetre mit tanácsoltok, elég a terhességi teszt vagy menjek inkább orvoshoz?

2010. nov. 8. 12:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, de ennek olyan kicsi az esélye, hogy szinte lehetetlen! Nyugi, nem vagy terhes, csak a szünet hiánya miatt van az egész! :)
2010. nov. 8. 12:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelore eleg a terhessegi teszt. Ha erzel tuneteket, akkor meg persze negativ teszt ellenere is elmehetsz dokihoz. Baj nem lenne belole. Ciszta is okozhat gondokat egyebkent. De szerintem nem vagy terhes, azert tesztet csinalj, egy olcsobbat.
2010. nov. 8. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!