Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet terhességet vagy csak beképzelem?
A fog.gátlót 2 éve minden nap percre pontosan veszem be. Ez a 3. gyógyszer amit kipróbálok és majdnem fél éve szedem,de most először fordult elő, h nem hagytam ki szünetet, hanem az első levél után folytattam a másodikkal, mivel születésnapon volt, ünnepeltünk és nagyon nem hiányzott volna a menzesz. Viszont egy ideje mellfeszülést, érzékenységet, meg egy kis hangulatingadozást tapasztalok, amit én a gyógyszer mellékhatásának tudtam be, mivel gyakoriként van leírva a mellfeszülés, viszont az, h csak ennyi idő után jött ki, elbizonytalanított. Bár lehet, h csak azért van mindez mert nem hagytam szünetet. Örülnék, ha elmondanátok mit gondoltok.
Mondjuk szerdán megyek dokihoz, de azért szeretném meghallgatni a véleményeket.
Rendben, megfogadom a tanácsodat/okat.
Köszönöm mindenkinek!:)
*Gyulolom, mikor valaki baromsagokat magyaraz be masoknak
Na látod, ebben az egyben hasonlítunk. Én is.
Mellesleg azt is utálom, ha feleslegesen riogatnak másokat.
*Kivanom, hogy essel teherbe rendszeres gyogyszer szedes mellett
Te nem hallottad még, hogy aki másnak vermet ás, maga esik bele? Az efféle jókívánságok mindig visszaütnek.
Mellesleg ha a vágyad beteljesedik, akkor sem zuhanok kétségbe, ugyanis férjnél vagyok. Az én gyerekemnek lesz apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!