Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hova kell mennem ha terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova kell mennem ha terhes vagyok, és el akarom vetetni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 20:12
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass senkire! Ez a TE döntésed. Akárhogy is döntesz. Tény, h vannak akiknek nbem lehet gyerekük, de ez nem ok arra, h megtartsd a gyereket. Az abortusznak vannak szabályai, addig vetetheted el, amíg még kvázi nem ember. Amúgy asszem 12 hét a határ, bár ebbe nem vagyok biztos...

Az meg hogy a gyerekkel próbáld magadhoz láncolni az exedet...jééézus a legrosszabb ötlet. Remek kapcsolatok mennek tönkre mert nem bírnak együtt megbirkózni a felelősséggel a szülők. A párod még veled sem bírt, mit gondolsz plusz egy gyerekkel menne neki? De az tény h sokmindenkinek nem lehet utána gyereke, főleg az első gyerek elvetetésekor van meg ez a veszély állítólag.

Mindenesetre készülj fel lelkileg mert sok erkölccsősz fog téged még itt támadni mindezért, meg máshol is.

Sok sikert a trauma feldolgozásához!

És mindenki: Hagyjátok békén, van elég baja!!

2011. máj. 13. 00:05
 32/32 hadareniii válasza:
Hihetetlen mennyi korlátolt elmeháborodott irkal itt. Az abortuszhoz mindenkinek joga van.. Én is megteszem mert nem kislány lett. Az ÉN életem, az én petesejtek..Jobb lenne ha miután megszületett és undorodom tőle kinyirnam? Az orvosaim is azt mondjak, sok szerencsétlen azt mondogatja: " mindegy csak egészséges legyen" hazudnak. Mindenkinek van vágya hogy valamelyik nemet jobban szeretne...
2014. dec. 4. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!