Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szedek egy éve fogamzásgátlót. Kell vizsgálatra mennem, vagy felírják ugyanúgy a gyógyszert, mint eddig?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy évente kell rákszűrés. Felírják anélkül is, vagy időpont kell és vizsgálat?
21l
2011. máj. 22. 11:50
1/6 Max9009 válasza:
Felírni felirják,csak ha kicsit is korrekt az orvos akkor megvizsgál mert kell a vizsgálat hidd el,mert bármi bajod lehet.Sztem ne csak irasd fel hanem vizsgáltasd ki magad.w
2/6 anonim válasza:
Rákszűrésre el kell(ene) menni minden évben, attól függetlenül, hogy mivel védekeztek. Amúgy nőgyógyász függő, hogy elküld-e vizsgálatokra, ha normális, akkor igen. Nekem is mondta a doki, hogy legközelebb, amikor megyek úgy készüljek, hogy lesz rákszűrés, plusz vérvétel meg minden, mivel fog.gátlót szedek. De mondom, rákszűrésre akkor is el kéne menni mindenkinek, ha nem szed fog.gátlót.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi, tudom, hogy el kéne mennem. Csak mire időpont lesz.... Arra már kell a gyógyszer.
Amúgy mikor először írt fog.gátlót semmi vérvétel nem volt.
2011. máj. 22. 11:58
4/6 anonim válasza:
Akkor azt ajánlom, hogy keress egy másik orvost... Addig keress, amíg nem találsz egy normálisat. A fog.gátló nem cukorka, ezt a dokinak tudnia kéne... Az ilyeneknek el kéne venni a diplomáját.
5/6 anonim válasza:
Akkor írasd fel, aztán kérj időpontot egy másik orvoshoz, aki elvégzi azt a vizsgálatot is, amit egy éve kellett volna.
6/6 anonim válasza:
MINDENKÉPPEN végeztesd el a vérvizsgálatot!!!
Ha rámegy a májadra - arra nincs gyógyszer!
A rákszűrést meg majd akkor, ha lesz időd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!