Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Először szeretnék fogamzásgátl...

Először szeretnék fogamzásgátlót szedni. Elég ha csak felíratom, vagy vizsgálatra is el kell mennem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy normális, jó orvos vizsgálat nélkül nem ír fel tablettát.

De minek a tabletta? Olvasd csak el a tájékoztatót mennyi mellékhatása lehet.. Bocsánat ezért..

2011. jún. 28. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Van amelyik vizsglat nélkül felír fogamzásgátló,van aki alapos vizsgálat nélkül nem ír fel neked gyógyszert.Az én orvosom vizsgálat nélkül írt fül fogamzásgátlót

24/L

2011. jún. 28. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
*föl
2011. jún. 28. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha fogamzásgátlás céljából van szükséged fogamzásgátlóra, akkor vizsgálatra is szükséged van. Laborvizsgálat (vérvétel) nélkül pedig ne is engedd, hogy felírja.
2011. jún. 28. 19:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Első válaszadónak: Én hosszú távon megbízhatóbbnak és olcsóbbnak tartom a fogamzásgátlót. Tudok a mellékhatásokról is sajnos.

Utolsó V: Vérvizsgálat? Én erről még senkitől sem hallottam hogy szükséges lenne! Majd kiderül.

2011. jún. 28. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Van egy gyakori mutáció (Magyarországon kb az emberek 10%-a ilyen génnel rendelkezik), ami megnöveli a trombózishajlamot, önmagában nem szokott tüneteket okozni, de ha fogamzásgátlóval együtt már jelentősen növeli a trombózis valószínűségét. Az én orvosom nem is volt hajlandó addig felírni a gyógyszert, amíg nem látta a laboreredményt, pedig mondtam neki, hogy negatív volt minden, csak otthonfelejtettem.
2011. jún. 28. 22:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Erről tényleg nem tudtam. Köszönöm a hasznos választ.
2011. júl. 1. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!