Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha en abba szeretnem hagyni a fogamzasgatlo szedeset muszaly mennem nogyogyaszhoz?
Persze tudom,hogy mikor lehet abbahagyni..Beszedtem egy dobozzal es a 7 napos szunet utan nem kezdem el.igy van nem?
es ha abbahagyom ugyanugy idoben meg fog jonni a menstruaciom?vagy ossze fogja zavarni?
Bocsi a tul sok kerdesert,de koszonom szepen valaszaitokat
Nem kell hozzá orvos,ha nem akarsz,de arra figyelj,hogy utolsó 7 napos szünetben már használjatok óvszert,mert ugyan,akkor még véd,de csak akkor,ha a 8.napon tovább szeded.Mivel nem akarod szedni,így akkor már kell az óvszer.
A mesntruációd pedig kérdéses,hogy milyen lesz.Vagy azonnal beáll újra és minden rendben lesz vagy pedig össze-vissza fog megjönni.Nem lehet előre tudni mi lesz.
en csak attol felek,hogy ugyanugy fpg fajni a hasam mint fogamzasgatlo szedese elott..tudniilik en azert szedtem mert iszonyatosan rosszul voltam mikor megjott..
nagyon fajt a hasam..hanyas..hasmenes..epekrizis...minden egyben...
nagyon remelem hogy nem lesz ilyen..
fog*
bocsi :)
Kozben utannaolvastam az interneten is..
jaj mar elore felek abbahagyni..felek a mellekhatasoktol
:(
jaj Istenem..
miert szedtem en fogamzasgatlot..
de az ami meg baj,hogy en allergias is vagyok az ovszerre..
5 honapig szedtem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!