Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idő alatt állt be megint rendesen a menstruációtok?
Először a 38. napon jött meg két napra, és azóta meg eltelt 50 nap és semmi.
Most már fogok venni egy tesztet, de van egy olyan érzésem, hogy még mindig csak a gyógyszer miatt van ez, mert óvszerrel védekeztünk mindig a gyógyszer abbahagyása után, szóval nem lehetek terhes.
Szerintetek is a gyógyszer abbahagyása miatt van ez?
nekem is mindig rogton megjon es helyreall, mar tobbszor hagytam abba.
de sok nonek problemaja van ezzel. a baratnomnek eddig mindig megjott ha abbahagyta szunet miatt most viszont nem, honapokig, es ilyenkor dokihoz tanacsos menni.
de szerintem varj vele. probalj cickafar es palastfu teat inni minden nap par hetig, szerintem beall rendesre tole. ha esetleg nem kerj hormonos kezelest.
de en a naturalt javaslom, ami nem tesz tovabbi karokat es erositi is a noi medencet, es a noi szerveket.
sok szerencset:)
Köszi a válaszokat!
Kipróbálom a teát, de ha 1 héten belül sem lesz változás, akkor nődoki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!