Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hova kell mennem ha terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova kell mennem ha terhes vagyok, és el akarom vetetni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 20:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
13%
Akkor old meg magad!
2011. ápr. 12. 20:39
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnálom, hogy így történt..és azért még jobban sajnálom, hogy én nem nevelhetem fel, mert nekem nem lehet gyermekem és évek óta várok örökbefogadásra :(

Kérlek jól gondold meg, hogy mit teszel..nem lehet tudni, hogy később lehet-e gyermeked..

Becsüld meg, mert nem kívánom, hogy abban a cipőben járj, amiben én, hogy majd várod a csodát.

Kitartást kívánok, bárhogy is döntesz.

2011. ápr. 12. 20:44
 13/32 anonim ***** válasza:
Én sem bántalak. Mivel már 20 éves vagy, a szüleidnek nem feltétlen kell megtudnia. Nőgyógyásznál voltál? Ő mindent el fog mondani neked...
2011. ápr. 12. 21:07
 14/32 anonim ***** válasza:
26%

..itt most komyolyan azt hiszitek hogy az anyagi háttér a lényxeg..pénmz..munka..lakás?:O azt az ártatlan csöpséget biztosan a szüleid is befogadnák addig amig megoldjátok a pároddal..

nem akarlak megilyeszteni , de sok ilyen abortuszos filmet láttam..ahol még utólsó pillanatba is meggondolták magukat a terhes nők..hogy mégsem csinálnak abortuszt.éés mért?mert a lelkük dolgozott..nagy lelkiismeret fúrdalás..

az abortuszt magzatgyilkosságnmak lehet nevezni..tehát gyilkolásnak is klehet venni..

sajnálom hogy erre az útra kerültél..de tényleg:-S

azért gondold meg.. és nagyon félek attól hogy nem lehet majd utáéna gyereked..és gyermek nélkül pedig az élet..

2011. ápr. 12. 21:18
 15/32 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 12. 21:21
 16/32 anonim ***** válasza:
olvasgass utána neten azért..és remélem tudod hogy benned egy már elő..létező kis embrió van..ami a te gyereked!
2011. ápr. 12. 21:21
 17/32 A kérdező kommentje:

Szüleim biztos segítenének, de a barátom már nem akar velem összejönni újra, nem szeret.

Megfordult a fejemben, hogy felnevelem, de apa nélkül...egyedül??

2011. ápr. 12. 21:35
 18/32 anonim ***** válasza:

Nőgyógyászhoz, ő elmond mindent. Kitartást kívánok neked szörnyű érzés lehet. Mivel a párod is elhagyott így megtudlak érteni.

Mielőtt itt letámad bárki engem elmondom nekem a barátnőmmel 20évesen becsúszott a baba, örültünk neki, bár még mind a ketten egyetemisták voltunk,és nem volt munkánk. Elvettem, a szüleink mindenbe segítettek most a bébink 20hónapos, van olyan munkám amiből röhögve eltudom őket tartani. DE ha lány lennék és nem állna mellettem egy társ akkor simán lehet, hogy elvetetném. Az dobja az első követ szegény lányra aki sose baszott védekezés nélkül, vagy akinek sose szakadt ki a gumi.

2011. ápr. 12. 22:12
 19/32 Nannika74 válasza:

A pozitív terhességi tesztel,már felkeresheted a családvédelmi gondozót,ő mindent elmond,majd irány a nőgyógyász,ő ad beutalót laborba teljes vérkép vizelet,vércsoport meghatározás!

Maj keresned kell egy dokit aki megcsinálja neked,vissza a családvédelmishez,aki megírja a papírod,odaadja a csekket,és utánna már csak a művi megszakítás van!!

De kezdhetsz a dokinál is,akkor is ugyanez a sorrend!!!

Sajnálom!!

2011. ápr. 13. 08:56
 20/32 anonim ***** válasza:

hát rossz ezeket olvasni..énis megértlek téged hogy kétségbe vagy esve..de sok anya szeretne gyereket..látod itt is irta valaki hogy bárcsak felnevelhetné.. ők teljes lelkükből szeretnének kisbabát..neked lett..fogant és akkor elveteted egy fiú miatt..de ő hogy reagálta hogy terhes vagy?

biztosan nincs felkészülve az apaságra ..azért azt gondoléja igy a legegyszerűbb hogy elgay téged..kész..probléma megoldva..hát nagyon rosszul gondolja..nem tudod meggyűzni hogy a baba életéért próbáljátok meg újra összejönni??:((

2011. ápr. 13. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!