Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova kell mennem ha terhes vagyok, és el akarom vetetni?
Még nem tudja...de már hónapok óta külön vagyunk.
Félek attól is, hogy mit fog reagálni, meg azt se tudom, hogy egyáltalán elmondjam neki..
föltétlen mond el!! ez lehet a legjobb megoldás..sok párkapcsolatot tart össze egy kisbaba születése..mond el neki..talán ad ő is tanácsot ..sjanálom hogy lyen helyzetbe kerültél de ha már megtudta csinálni ezt a gyereket nehogy már cserben hagyjon és rádhárítsa a felelőssáéget..akár bajod is eshet az abortusz miatt..sok a mellékhatása s minden egyéb..
Felelőséggel jár a saját gyereke iránt..
Ha hónapok óta külön vagytok, akkor ugyancsak benne lehetsz már a terhességben...
Add örökbe. Annyian vágynának rá.
..szerintem ha már megszűlöd neveld fel..annál nagyobb öröm nem lehet hogy látod fejlődni a kis gyermekedet..te tanitod járni, később beszélni meg minden..
fiatal vagy még , kapsz te magadnak egy felelőgésteljes pasit aki szeretni fog a gyermekeddel eggyütt vagy més alternatíva..a párod visszatér hozzád, meglátod hogy nem lesz gondod.. remélhetőleg
de a másfél hónaposan már
itt olvass utána ..a kis embriódnak.. a gyermkekednek már van :
*
Megkezdődik az embrió szerveinek fejlődése:
*
Megjelennek az emésztőrendszer kezdeményei: a száj és az állkapocs.
*
4 apró végtagrügy alakul ki.
*
Egyszerű agya, gerince és központi idegrendszere van.
*
Alakul a vérérrendszere.
*
Létrejönnek a hangszalagjai.
*
Működni kezd a szíve.
Ügyeljen a helyes életmódra, ne fogyasszon alkoholt, kerülje a gyógyszerszedést, hagyja abba dohányzást! A szervek kifejlődésének időszakában az embrió rendkívül érzékeny a kedvezőtlen külső hatásokra.
ezt szeretnéd te eltenni láb alól?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!