Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Azt akarja, hogy bogyót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt akarja, hogy bogyót szedjek, de (. )?

Figyelt kérdés
Van egy "kapcsolatom" és a srác azt akarja, hogy szedjek bogyót, mert nem szereti gumiban csinálni, én meg nem fogok azért havonta 6-8 ezret fizetni mert neki nem tetszik. Anya ráadásul nem is tud semmit a srácról. Én is gondolkodtam már rajta, mert rendszeresebb lenne a mezeszem, csak nem tudom, hogy hogy oldjam meg. Egyik bnőm azt mondta, hogy mondjam neki, hogy állja a felét, de hogy mondjam ezt neki? Más megoldás?
2011. márc. 9. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Vagy mond el neki,előbb utóbb ugyis elkell alapon vagy mond azt,h szabályozni akarod vele a menzeszed...

Bár úgy fogadd meg a tanácsom,h én nem vagyok lány:))

2011. márc. 9. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:
a kapcsolatot csak "karbantartói" ...
2011. márc. 9. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Ilyen parasztot basszus...

"mert rendszeresebb lenne a mezeszem"

Nem állítja be. A tiédet kikapcsolja, és csinál egy mesterségest.

Egyébként csak olyanoknak szabadna felírni, akiknek rendszeres a menzeszük, csak ezt a legtöbb orvos leszarja.

Mindenesetre számíts rá, hogyha majd abbahagyod, még rendszertelenebb lesz, mint most.

2011. márc. 9. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
idióta ri.bi még hogy van 1 kapcsolatom meg a srác aszt akarja... te kur.va vagy am? mert nem hiszem hogy normális kapcsoltról beszéltél amúgy:)
2011. márc. 9. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Először is a 6-8 ezer három havi adag szokott lenni tehát havi 2-3 ezerről van szó. Másfelől ha ő akarja akkor fizesse szépen a felét, de gondolom ha anyud nem tud róla nem lehet valami mély és hosszú ideje tartó kapcsolat, havi egy-két szexért meg nem éri meg hormont szedni.
2011. márc. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!