Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnapelőtt vettem be 72 órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnapelőtt vettem be 72 órás esemény utáni tablettát, ma be vehetek-e hajhullás elleni vitamint, amit ezentul minden nap kellene hogy szedjek? Nem lesz rá kihatással?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
semmi köze hozzá
2011. aug. 10. 21:29
 2/9 stikkes ***** válasza:
Nem, mert kihullanak a fogaid!
2011. aug. 10. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Én Revalidot szedtem nincs semmi mellékhatása csupa vitamin ásványi anyag van az ilyen készítményekben a legtöbb esetben!
2011. aug. 10. 21:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen arra lennék kiváncsi hogy az ilyen szerek semmi félek kép nem akadályozhatják meg az esemény utáni tabletta hatását? Mert olvastam hogy más gyógyszerek befolyással lehetnek rá...
2011. aug. 10. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
ááááá, nem akadalyozzák meg, az 1 akkora hormonmennyiség h nincs ami meggátolja!!!!! kiszakadt a gumi?
2011. aug. 10. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek nem. Nyugodtan szedd.
2011. aug. 10. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezek csak vitaminok azoknak nincs hatása rá..csak ha valaki pl egyéb betegségekre szed gyógyszert!Hosszú távra gondolok..tartós gyógyszerszedésre..értem!
2011. aug. 10. 21:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem szakadt ki hanem véletlen lecsuszott...Valami Fitoval nevü tablettákat vettem a hajhullásra...
2011. aug. 10. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Látom nincs hozzá magyar nyelvű utasítás de ennyit kihámoztam ..sztem nem kell aggódnod!..de ha nem vagy biztos mégsem akkor menny el a patikába és ott a patikus megmondja befolyásolja e a kettő egymást!

Fitoval karakter: a keveréke anyagok természetes eredetű - aminosavak és vitaminok, növényi kivonatok és nyomelemek, elősegíti a haj és a köröm növekedését. Ez egy kedvező hatást gyakorol a minőség. Ajánlott adagolás: 1 kapszula naponta

2011. aug. 10. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!